A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

30 жовтня — День автомобіліста і дорожника

Дата: 30.10.2022 08:00
Кількість переглядів: 167

Дорогі працівники автомобільного транспорту та дорожнього господарства!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята, яке відзначається щорічно в останню неділю жовтня.

Водночас вітаю всіх, чиє життя пов’язане з дорогами: водіїв підприємств, установ і організацій           громади та агроформувань, ремонтних,  інженерно-технічних працівників, приватних підприємців, зайнятих вантажо- і пасажироперевезеннями, а також велику когорту автолюбителів.

Важко уявити сучасне  життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій галузі економіки трудиться численна армія професіоналів своєї справи. До них належить колектив ПрАТ «Новоархангельське РТП», який продовжує надавати населенню послуги з перевезення вантажів, в тому числі сільськогосподарської продукції.   

Автотранспортний комплекс належить до однієї з ключових, стратегічно важливих галузей економіки України. Невипадково професія водія є найбільш поширеною в нашому суспільстві. Це дуже напружена і, в той же час, почесна праця, що вимагає високої фізичної та емоційної самовіддачі, фахової майстерності й таланту. Разом з тим вона особлива — зі своєю романтикою та традиціями.

А для успішного функціонування автомобільної галузі потрібні якісні дороги. Автошляхи — це артерії, які забезпечують соціально-економічний розвиток нашої країни. На теренах нашого краю діє дорожнє підприємство — філія «Новоархангельська ДЕД», яке відзначається славними багаторічними традиціями. Робота місцевих шляховиків має виняткове значення. Вона спрямована на забезпечення якості доріг, що сприяє своєчасності та безпеці пасажирських і вантажних перевезень, стабільному курсуванню у мирний час шкільних автобусів, вчасному прибуттю на виклики автомобілів швидкої допомоги. Відрадно, що колектив філії продовжує працювати, незважаючи на труднощі сьогодення.  

Завзята та відповідальна праця автомобілістів і дорожників викликає заслужену повагу у співвітчизників.

Від душі вдячний всім працівникам пов’язаних між собою галузей за відданість своїй справі. Бажаю міцного здоров’я, миру, сімейного щастя, добробуту, успішної та безаварійної роботи, нових трудових здобутків і зеленої вулиці на життєвих і автомобільних шляхах.

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь