A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Кіровоградщина: компанія «StarWood» отримала грант на розвиток бізнесу

Дата: 26.10.2022 14:56
Кількість переглядів: 150

Кіровоградщина: компанія «StarWood» отримала грант на розвиток бізнесу

 

Виготовленням ексклюзивних авторських виробів з дерева, металу і полімерів займається на Кіровоградщині компанія під торговою маркою «StarWood». Саме це підприємство стало одним із переможців державної програми «єРобота» та отримало грант на розвиток вже налагодженого бізнесу.

Наразі підприємство має повний цикл закритого виробництва: від роботи з металом і деревом до художньо-ювелірних тонкощів.

«Деревообробленням я почав займатися ще з 2017 року. Спочатку це були невеличкі вироби, а уже із 2020 року з’явилися індивідуальні замовлення та виготовлення більш габаритної продукції. Зараз це меблі, які уже представлені на багатьох всеукраїнських майданчиках і користуються неабиякою популярністю серед дизайнерів в Україні та за її межами», – говорить власник компанії Денис Дончевський.

Наразі «StarWood» виготовляють дерев'яні годинники з ексклюзивних слебів та епоксидної смоли; журнальні, кавові, обідні розкладні столи з натурального дерева та ін.

Наприкінці минулого року компанія вийшла на експорт своєї продукції, тому обсяги виробництва значно зросли.

«Ми зіткнулися з тим, що для виконання більших обсягів виробництва нам не вистачає відповідного обладнання та інструменту, а тому з’явилася потреба у його придбанні», – розповідає чоловік.

Про урядову програму «єРобота» фопівець дізнався із засобів масової інформації, вирішив взяти участь і не пошкодував.

Денис Олександрович подав заяву через Єдиний державний вебпортал електронних послуг Дія, склав бізнес-план та презентував його фахівцям Кіровоградського обласного центру зайнятості, на що отримав схвальне рішення.

«Програма «єРобота» – це неабияка підтримка для стартапів, малого й середнього бізнесу. Вона дає можливість підприємцям у цей складний час не тільки створювати бізнес, а й розвивати вже існуючий, тримати економічний фронт та давати робочі місця безробітним. Зараз я маю команду із семи фахівців, серед яких – двоє внутрішньо переміщені особи із Харкова та Херсону. Розширення штату – серед першочергових завдань. Це мені вдасться вирішити за сприяння служби зайнятості», – переконаний Денис Дончевський.

Тож, наполегливим та цілеспрямованим, а також тим, хто має перспективну бізнес-ідею, підприємець радить не вагатися й рухатися вперед. Це стане поштовхом не тільки для розвитку власного бізнесу, а й розвитку економіки всієї країни.

«Участь у державній програмі «єРобота» допоможе вам у цьому. Головне – бажання не зупинятись, не здаватися і перемагати!», з оптимізмом дивиться у майбутнє підприємець.

Виникла необхідність у консультації щодо мікрогрантів? Телефонуйте за номером: (0522) 32 28 41 або задавайте питання у Telegram-каналі https://t.me/dcz_kir.

Нагадаємо, що задля того, аби допомогти незайнятим громадянам створити власний бізнес або розвивати вже налагоджену підприємницьку діяльність діє державна програма «єРобота».

Є бізнес-план? Подати заяву на отримання мікрогранту можна на порталі ДІЯ.

Про умови надання гранту читайте за посиланням https://cutt.ly/WXk8T37.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь