A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Посильна гуманітарна допомога для Новоархангельської багатопрофільної лікарні

Дата: 17.10.2022 15:06
Кількість переглядів: 137

За сприяння Новоархангельської селищної ради 17 жовтня 2022 року КНП «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» Новоархангельської селищної ради отримала гуманітарну допомогу від БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД "НАЦІОНАЛЬНА АГЕНЦІЯ ГУМАНІТАРНОЇ ДОПОМОГИ "ЗДОРОВІ". 


До початку війни, ZDOROVI були командою, яка втілювала проєкти для покращень у медицині в Україні і поза її межами вже 18 років. Проте з першого дня війни  – вони використали свою мережу довіри з міжнародними організаціями та медичними закладами для побудови системи постачань життєво необхідних ресурсів для порятунку життів.


До Новоархангельської багатопрофільної лікарні надійшов широкий асортимент гуманітарної допомоги у вигляді медичних засобів, інвентарю та обладнання.


«Це нагальна підтримка лікарні у такий непростий період з надання кваліфікованої медичної допомоги. Від імені КНП «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» Новоархангельської селищної ради  висловлюю Вам щиру вдячність за потужну роботу на медичному фронті. Ваша допомога – це неоціненний внесок і безсумнівно, відчутна підтримка. Разом ми спроможні зробити все, що нам потрібно для збереження життя та здоров’я наших людей», - зауважив директор медичного закладу Віктор Лаврінчук. 


Слова вдячності благодійникам, які підтримують громаду, адресував селищний голова Юрій Шамановський: «Допомога від Національної агенції гуманітарної допомоги ZDOROVI для жителів Новоархангельської територіальної громади наразі є необхідною та корисною. Ми щиро вдячні нашим гуманітарним партнерам, які не залишаються осторонь, адже саме їхня підтримка та наша згуртованість дозволяє тримати надійний тил та наближати день нашої великої перемоги. В умовах воєнного стану кожна  допомога є потрібною та вагомою, тим більше, якщо це стосується лікувальних закладів: поповнення запасу медикаментів чи підсилення матеріально-технічної бази. Сподіваюся на подальшу плідну співпрацю в рамках підтримки нашої громади.»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь