Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 30.09.2022 10:23
Кількість переглядів: 463

Першого жовтня  у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН, а в Україні це також і День ветерана. Старші люди пронесли крізь своє життя нетлінні та невмирущі людські цінності: вірність рідній землі, зберегли для нащадків найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними своєї держави. Міжнародний день похилого віку є символом єдності і спадкоємності поколінь. Люди поважного віку - це скарб нації, джерело народної мудрості. Дбайливе ставлення до старшого покоління - загальнодержавна справа. Життєвий досвід, невичерпна енергія, оптимізм та активна громадська позиція людей золотого віку повинні стати взірцем для підростаючого покоління. Цей день – прекрасна можливість сказати теплі слова подяки батькам, матерям, ветеранам війни і праці, і взагалі всім людям поважного віку за розбудову та розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість. Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Дорогі наші ветерани, представники старшого покоління! У цей святковий день прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана, а також глибоку вдячність за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього. Ваша праця, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді Оліївської громади.

З нагоди свята підопічних, які перебувають на обліку у відділенні соціальної допомоги вдома привітали завідувач відділення соціальної допомоги вдома відділу надання соціальних послуг Новоархангельської селищної ради Мельник Н.Ф., бухгалтер  Гончарова Л.С., соціальний робітник Лісіцина Т.Ф.  та вручили їм продовольчі набори.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь