Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

На засіданні адмінкомісії

Дата: 15.09.2022 15:10
Кількість переглядів: 299

15 вересня відбулося засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Новоархангельської селищної ради, яке проводив заступник селищного голови Микола Дмитрович Бурдига.

Члени комісії розглянули п’ять протоколів.

Перший був складений 17 червня 2022 року на мешканку села Кам’янече «В» за продаж алкогольних напоїв особі, яка не досягла 18 років, що є порушенням правил торгівлі алкогольними виробами (ч.2 ст. 156 КУпАП). Але оскільки матеріали адміністративної справи були передані до Новоархангельської селищної ради з порушенням терміну її розгляду — більш як через два місяці з дня вчинення правопорушення, рішенням членів комісії справу було закрито, в зв’язку з простроченими термінами її подання на засідання адмінкомісії.

Наступний протокол був складений за тим же самим формулюванням на жителя Новоархангельська «Ч». Скоєне ним правопорушення: продаж алкогольних напоїв особі, яка не досягла 18 років, тягне за собою накладення штрафу від чотирьохсот (6800 грн.) до восьмисот (13600 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Порушник на засідання комісії не з’явився, тому розгляд протоколу перенесено на наступне засідання.

Протокол від 12 серпня нинішнього року стосувався громадянки «З», яка мешкає в селі Торговиця. Вона порушила державні стандарти, норми і правила у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів. Дане правопорушення тягне за собою накладення штрафу від п’ятдесяти (850 грн.) до ста (1700 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.  

Комісія вдруге повернулася до розгляду протоколів, розгляд яких було перенесено на минулому засіданні, складених на мешканців Новоархангельська громадянку «С» і громадянина «Н». Вони також притягувалися до адміністративної відповідальності за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

Присутні розглянули додаткові матеріали, що були надані громадянкою «С», долучивши їх до справи та вислухавши пояснення. Комісія прийняла рішення про притягнення громадянки «С» і громадянина «Н» до адміністративної відповідальності, з накладенням штрафу на кожного у вигляді вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Це по 1360 гривень на особу.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь