Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

10 вересня — День фізичної культури і спорту України

Дата: 10.09.2022 08:00
Кількість переглядів: 338

 

 

Дорогі працівники фізичної культури, вчителі, тренери, ветерани галузі, спортсмени, шанувальники і вболівальники!

Щиро вітаю вас з Днем фізичної культури і спорту, який традиційно відзначається в другу суботу вересня.

В усі часи саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дарує міцне здоров’я, він загартовує характер і волю. Й сьогодні фізична культура та спорт є невід’ємною частиною сучасного способу життя, соціального і культурно-морального розвитку суспільства. Тому наше спільне завдання залучати в спортивні зали, секції, на майданчики якнайбільше молоді, дітей та їх батьків. Для цього в Новоархангельській громаді є всі умови: діє дитячо-юнацька спортивна школа, яка має чудові багаторічні традиції, функціонують шкільні спортивні майданчики, в центральному парку селища, за ініціативи Президента України, створена новітня спортивна локація, а на стадіоні установлений спортивний комплекс «Воркаут».

Велика вдячність вчителям, тренерам, ветеранам фізкультурно-спортивного руху за гідне продовження традицій з виховання вольової, фізично загартованої та здорової молоді. Нехай для кожного жителя громади фізкультура та спорт стануть добрими друзями, принесуть радість і енергію, відчуття задоволення, піднесення та вічної молодості. 

Мені дуже приємно сьогодні вітати талановиту, обдаровану молодь, яка прославляє нашу громаду на спортивних аренах Вітчизни. Бажаю юнакам і дівчатам і надалі досягати поставлених цілей, незважаючи на тяжку працю. Нехай ваш приклад надихає нові покоління займатися фізичним самовдосконаленням, вести здоровий спосіб життя.

Зичу усім причетним до світу спорту міцного здоров’я, спортивного довголіття, наполегливості та наснаги, вдалих стартів і перемог! Хай принципи олімпійського руху: «Швидше, вище, сильніше!» супроводжують вас не тільки у спортивній галузі, а й у повсякденному житті!

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь