Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

1 вересня — День знань

Дата: 01.09.2022 11:01
Кількість переглядів: 427

Дорогі школярі, батьки, вчителі, всі учасники освітнього процесу!

Щиро вітаю вас з настанням нового навчального року, який традиційно розпочинається 1 вересня.

День знань став по-справжньому всенародним святом, яке об’єднує всі покоління. Воно стосується не тільки учнів, а й їх батьків і рідних, а також тих, хто щоденно віддає дітям свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до рідної України.

В усі часи освічена людина користувалася повагою. Потрібно оволодівати знаннями, щоб працювати, діяти, творити. Упевнений, зерна науки зростуть у душах школярів щедрим урожаєм інтелектуальності, ерудованості, поінформованості. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен навчальний день, кожен урок.

Загальновідомо, що знання це сила. Сила творіння та поступу вперед. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави — вільної, незалежної, незламної і нескореної у віках.

З огляду на безпеку всіх учасників освітнього процесу в Новоархангельській громаді урочистості з нагоди Дня знань і навчання проходитимуть в режимі онлайн. Віртуальний дзвоник вперше прозвучав для 120 першокласників. Цей навчальний рік став останнім у стінах школи для 69 одинадцятикласників. А загалом знаннями оволодівають 1468 школярів.

Та вселяє віру впевненість: дистанційне навчання — це тимчасове явище. Перемога буде за нами, і тоді шкільні коридори і кабінети наповняться веселим дитячим щебетом. І всі будуть сповнені піднесених почуттів від радості довгоочікуваної зустрічі з улюбленими вчителями, однолітками, друзями.

З нагоди Дня знань бажаю першокласникам любити рідну мову та землю, поважати працю та знання. Сподіваюся, що ви будете активними, допитливими, сумлінними і розумними учнями, які не бояться будь-яких труднощів.

Дорогі одинадцятикласники! Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі. Цьогорічний перший дзвоник сповістив вам про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовження навчання у вищій школі. Бажаю вам жаги ставати ще кращими та успішними людьми.

Велика вдячність педагогам за самовіддану працю, за бездоганне виконання в непростих умовах такої відповідальної місії, як навчання та виховання підростаючого покоління, від якого залежить завтрашній день Української держави.

Дякую за терпіння та розуміння батькам. Згоден, нинішнє 1 вересня кардинально відрізняється від традиційного святкового дня, наповненого квітами, урочистостями, хвилюючою атмосферою, посмішками і напутніми словами. Але потрібно врахувати сумні реалії сьогодення і на чільне місце поставити найцінніше — життя та здров’я дітей.

Успіхів усім у праці та навчанні. Зичу натхнення, творчої наснаги та нових здобутків у 2022-2023 навчальному році!

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь