A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

1 вересня — День знань

Дата: 01.09.2022 11:01
Кількість переглядів: 393

Дорогі школярі, батьки, вчителі, всі учасники освітнього процесу!

Щиро вітаю вас з настанням нового навчального року, який традиційно розпочинається 1 вересня.

День знань став по-справжньому всенародним святом, яке об’єднує всі покоління. Воно стосується не тільки учнів, а й їх батьків і рідних, а також тих, хто щоденно віддає дітям свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до рідної України.

В усі часи освічена людина користувалася повагою. Потрібно оволодівати знаннями, щоб працювати, діяти, творити. Упевнений, зерна науки зростуть у душах школярів щедрим урожаєм інтелектуальності, ерудованості, поінформованості. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен навчальний день, кожен урок.

Загальновідомо, що знання це сила. Сила творіння та поступу вперед. Вони, мов чисте повітря і життєдайна енергія сонця, необхідні нам для будівництва держави — вільної, незалежної, незламної і нескореної у віках.

З огляду на безпеку всіх учасників освітнього процесу в Новоархангельській громаді урочистості з нагоди Дня знань і навчання проходитимуть в режимі онлайн. Віртуальний дзвоник вперше прозвучав для 120 першокласників. Цей навчальний рік став останнім у стінах школи для 69 одинадцятикласників. А загалом знаннями оволодівають 1468 школярів.

Та вселяє віру впевненість: дистанційне навчання — це тимчасове явище. Перемога буде за нами, і тоді шкільні коридори і кабінети наповняться веселим дитячим щебетом. І всі будуть сповнені піднесених почуттів від радості довгоочікуваної зустрічі з улюбленими вчителями, однолітками, друзями.

З нагоди Дня знань бажаю першокласникам любити рідну мову та землю, поважати працю та знання. Сподіваюся, що ви будете активними, допитливими, сумлінними і розумними учнями, які не бояться будь-яких труднощів.

Дорогі одинадцятикласники! Бережіть у своїй пам’яті шкільні роки, як неоціненний дарунок долі. Цьогорічний перший дзвоник сповістив вам про початок фінішної прямої, яку ви маєте пройти з продовження навчання у вищій школі. Бажаю вам жаги ставати ще кращими та успішними людьми.

Велика вдячність педагогам за самовіддану працю, за бездоганне виконання в непростих умовах такої відповідальної місії, як навчання та виховання підростаючого покоління, від якого залежить завтрашній день Української держави.

Дякую за терпіння та розуміння батькам. Згоден, нинішнє 1 вересня кардинально відрізняється від традиційного святкового дня, наповненого квітами, урочистостями, хвилюючою атмосферою, посмішками і напутніми словами. Але потрібно врахувати сумні реалії сьогодення і на чільне місце поставити найцінніше — життя та здров’я дітей.

Успіхів усім у праці та навчанні. Зичу натхнення, творчої наснаги та нових здобутків у 2022-2023 навчальному році!

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь