Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

24 серпня — День Незалежності України

Дата: 24.08.2022 09:40
Кількість переглядів: 328

Дорогі співвітчизники!

Щиро вітаю вас з головним державним святом — Днем Незалежності України. Воно відзначається щороку на честь прийняття Верховною Радою УРСР 24 серпня 1991 року Акту проголошення Незалежності України.  З того часу цю дату прийнято вважати днем утворення держави.

24 серпня є точкою відліку, з якої розпочала свій поступ у майбутнє вільна, суверенна Україна, народ якої став господарем своєї землі й творцем власної долі. Державна незалежність України є нашою спільною найвищою національною цінністю. Незалежність — це гідність усіх минулих та наступних поколінь українців, наша гідність, це жива, спрямована у майбутнє самобутність. За роки незалежності виросло покоління,  для якого слова «свобода», «право вибору», «демократичні цінності» це не просто правові терміни, а спосіб життя.

  Нині поняття незалежності та єдності України набуло для нас особливого значення. Тридцять першу річницю ми відзначаємо в непростий час, коли на території нашої країни ідуть повномасштабні бойові дії. Та загрози і виклики, які постали перед нашим суспільством, не лише не зламали нас, а ще більше об’єднали духом патріотизму, зміцнили наші прагнення до самостійності та свободи. Навіть у найтяжчий період український народ зумів зберегти незламність духу, традиції пращурів і твердість переконань.

Завжди пам’ятаймо про наших звитяжних захисників — українських воїнів, які у жорстокій боротьбі з російським агресором здійснюють справжній ратний подвиг, даруючи мирне життя, безпеку та спокій усім громадянам України. Вони жертвують собою, ставлячи інтереси держави і нації понад усе. Тож спільно захищаймо і будуймо могутню, єдину та процвітаючу незалежну Україну! На віки!

Новоархангельська громада — невеличка частина великої країни. Але всі ми це команда тих, хто працює на благо цілої України. І цього дня я закликаю всіх бути не пасивними спостерігачами змін, а самим творити позитивні перетворення.

 Нехай омріяне  предками, відстояне у минулій та нинішній боротьбі головне свято держави принесе у наш спільний український дім і  до кожної  вашої  оселі щастя та добро, порозуміння та злагоду, любов і мир!  Нехай воно стане запорукою успіху всіх  подальших державотворчих, виробничих, підприємницьких, громадянських зусиль на  шляху утвердження вільної і неподільної, потужної і новітньої, високорозвиненої і процвітаючої, сильної і заможної європейської  України.

Незгасної нам всім віри у світле  майбутнє Вітчизни!

 Слава українському народу!

 Слава Україні!

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь