A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

24 серпня — День Незалежності України

Дата: 24.08.2022 09:40
Кількість переглядів: 268

Дорогі співвітчизники!

Щиро вітаю вас з головним державним святом — Днем Незалежності України. Воно відзначається щороку на честь прийняття Верховною Радою УРСР 24 серпня 1991 року Акту проголошення Незалежності України.  З того часу цю дату прийнято вважати днем утворення держави.

24 серпня є точкою відліку, з якої розпочала свій поступ у майбутнє вільна, суверенна Україна, народ якої став господарем своєї землі й творцем власної долі. Державна незалежність України є нашою спільною найвищою національною цінністю. Незалежність — це гідність усіх минулих та наступних поколінь українців, наша гідність, це жива, спрямована у майбутнє самобутність. За роки незалежності виросло покоління,  для якого слова «свобода», «право вибору», «демократичні цінності» це не просто правові терміни, а спосіб життя.

  Нині поняття незалежності та єдності України набуло для нас особливого значення. Тридцять першу річницю ми відзначаємо в непростий час, коли на території нашої країни ідуть повномасштабні бойові дії. Та загрози і виклики, які постали перед нашим суспільством, не лише не зламали нас, а ще більше об’єднали духом патріотизму, зміцнили наші прагнення до самостійності та свободи. Навіть у найтяжчий період український народ зумів зберегти незламність духу, традиції пращурів і твердість переконань.

Завжди пам’ятаймо про наших звитяжних захисників — українських воїнів, які у жорстокій боротьбі з російським агресором здійснюють справжній ратний подвиг, даруючи мирне життя, безпеку та спокій усім громадянам України. Вони жертвують собою, ставлячи інтереси держави і нації понад усе. Тож спільно захищаймо і будуймо могутню, єдину та процвітаючу незалежну Україну! На віки!

Новоархангельська громада — невеличка частина великої країни. Але всі ми це команда тих, хто працює на благо цілої України. І цього дня я закликаю всіх бути не пасивними спостерігачами змін, а самим творити позитивні перетворення.

 Нехай омріяне  предками, відстояне у минулій та нинішній боротьбі головне свято держави принесе у наш спільний український дім і  до кожної  вашої  оселі щастя та добро, порозуміння та злагоду, любов і мир!  Нехай воно стане запорукою успіху всіх  подальших державотворчих, виробничих, підприємницьких, громадянських зусиль на  шляху утвердження вільної і неподільної, потужної і новітньої, високорозвиненої і процвітаючої, сильної і заможної європейської  України.

Незгасної нам всім віри у світле  майбутнє Вітчизни!

 Слава українському народу!

 Слава Україні!

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь