Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Допомога від АДРА

Дата: 19.08.2022 17:21
Кількість переглядів: 512

Допомога від АДРА

19 серпня Новоархангельська багатопрофільна лікарня отримала вагому гуманітарну допомогу від благодійної організації АДРА. 57 ящиків з перев’язочним матеріалом та іншими медичними приналежностями були передані колективу лікувального закладу під завісу робочого тижня.

ADRA International заснована в 1956 році як один з підрозділів Церкви адвентистів сьомого дня  і здійснює свою діяльність у понад 130 країнах світу. Благодійна організація ADRA Ukraine офіційно зареєстрована та реалізує гуманітарні проєкти, починаючи з 21 лютого 1993 року. Вона  допомагає постраждалим під час конфліктів та катастроф, переселенцям та їхнім сім’ям, дітям-сиротам, вихованцям дитячих будинків та притулків, пацієнтам лікарень, людям у гарячих точках, неповноправним особам і людям похилого віку, пропагує здоровий спосіб життя.

ADRA Ukraine з перших днів війни проводить свою дієву роботу в понад десяти областях України, в тому числі в окупованих регіонах. Вона надає поміч в таких напрямках, як евакуація, фінансова, психологічна, продовольча допомога.

Дану медичну допомогу зібрали волонтери Словаччини. По ланцюжку благодійності вона була доставлена до міста Тальне, а звідти до — Новоархангельська. Щоб цінний вантаж надійшов до багатопрофільної лікарні подбали наші відомі волонтери Михайло і Тетяна Росляки. На їх прохання регіональний представник АДРА Валерій Злотовецький з двома юними помічниками — Євгеном і Юлією супроводжували речі медичного призначення до кінцевого пункту. А потім в теплій дружній обстановці передали привезене керівництву та колективу закладу.

Директор лікарні Віктор Павлович Лаврінчук щиро подякував усім причетним до надходження гуманітарної допомоги і зазначив, що вона дуже важлива та вчасна. Сьогодні лікарня обслуговує жителів трьох громад нашого краю, а також мешканців Тишківської, Перегонівської громад, Новоукраїнського, Талнівського, частково — Уманського районів. Серед них чимало людей похилого віку, з незначними статками, і поміч від словацьких друзів буде для них хорошою підтримкою.

Також в переліку медичних приналежностей виявилося багато речей, які використовують лікарі у професійній практиці. Тож дарунок від АДРА без перебільшення можна назвати неоціненним.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь