Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Допомога від АДРА

Дата: 19.08.2022 17:21
Кількість переглядів: 531

Допомога від АДРА

19 серпня Новоархангельська багатопрофільна лікарня отримала вагому гуманітарну допомогу від благодійної організації АДРА. 57 ящиків з перев’язочним матеріалом та іншими медичними приналежностями були передані колективу лікувального закладу під завісу робочого тижня.

ADRA International заснована в 1956 році як один з підрозділів Церкви адвентистів сьомого дня  і здійснює свою діяльність у понад 130 країнах світу. Благодійна організація ADRA Ukraine офіційно зареєстрована та реалізує гуманітарні проєкти, починаючи з 21 лютого 1993 року. Вона  допомагає постраждалим під час конфліктів та катастроф, переселенцям та їхнім сім’ям, дітям-сиротам, вихованцям дитячих будинків та притулків, пацієнтам лікарень, людям у гарячих точках, неповноправним особам і людям похилого віку, пропагує здоровий спосіб життя.

ADRA Ukraine з перших днів війни проводить свою дієву роботу в понад десяти областях України, в тому числі в окупованих регіонах. Вона надає поміч в таких напрямках, як евакуація, фінансова, психологічна, продовольча допомога.

Дану медичну допомогу зібрали волонтери Словаччини. По ланцюжку благодійності вона була доставлена до міста Тальне, а звідти до — Новоархангельська. Щоб цінний вантаж надійшов до багатопрофільної лікарні подбали наші відомі волонтери Михайло і Тетяна Росляки. На їх прохання регіональний представник АДРА Валерій Злотовецький з двома юними помічниками — Євгеном і Юлією супроводжували речі медичного призначення до кінцевого пункту. А потім в теплій дружній обстановці передали привезене керівництву та колективу закладу.

Директор лікарні Віктор Павлович Лаврінчук щиро подякував усім причетним до надходження гуманітарної допомоги і зазначив, що вона дуже важлива та вчасна. Сьогодні лікарня обслуговує жителів трьох громад нашого краю, а також мешканців Тишківської, Перегонівської громад, Новоукраїнського, Талнівського, частково — Уманського районів. Серед них чимало людей похилого віку, з незначними статками, і поміч від словацьких друзів буде для них хорошою підтримкою.

Також в переліку медичних приналежностей виявилося багато речей, які використовують лікарі у професійній практиці. Тож дарунок від АДРА без перебільшення можна назвати неоціненним.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь