A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

З Міжнародним Днем гуманітарної допомоги!

Дата: 19.08.2022 10:39
Кількість переглядів: 496

Щороку 19 серпня з ініціативи ООН ми відзначаємо Всесвітній день гуманітарної допомоги. Він заснований Всесвітньою організацією охорони здоров’я та іншими міжнародними організаціями, що привертають увагу до ролі гуманітарних працівників і згадують тих, хто загинув або зазнав травм під час виконання життєво важливих обов’язків. Цей День відзначається відповідно до рішення Генеральної асамблеї ООН A/RES /63/139.

Через російську збройну агресію щодо України гуманітарні потреби мешканців багатьох областей постійно зростають. Попри це ОМС, волонтерські організації, благодійні фонди та інші форми організацій посилено працюють над цим питанням. 

У такий важливий день Новоархангельська селищна рада виражає глибоку повагу та щиросердечну вдячність за співпрацю та активну організацію роботи по наданню гуманітарної допомоги потребуючим верствам населення у важкі часи збройної агресії рф Кіровоградській обласній військовій адміністрації, Голованівській районній раді, ГО «Центральноукраїнська волонтерська організація», Кіровоградській обласній організації Товариства Червоного Хреста України, ГО «Громадська варта», БФ «Трипільська СІЧ», УВКБ ООН, організацію «World Central Kitchen». Також, хочемо відзначити місцевих активістів: Цвень Сергій, Росляк Михайло та Тетяна, Мітін Олександр та усіх небайдужих мешканців громади.

Надаючи допомогу, ви надаєте не просто товари першої необхідності, а даруєте радість та надію на краще життя.

Дуже приємно жити і працювати з людьми, які вболівають за життя і здоров’я мешканців нашої громади. Поки такі люди живуть і працюють, то буде жити і наша нація українців. Хочеться ще раз щиро подякувати за Вашу підтримку та за Ваші щирі і чуйні серця. За те що Ви не стоїте осторонь проблем простих людей. Нехай Ваша доброта і щедрість повернуться до Вас сторицею. Бажаємо Вам всіяких благ і процвітань. Нехай Бог Вам пошле міцного здоров’я, радості і щастя!

З повагою,
Новоархангельський селищний голова Юрій Шамановський



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь