A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

На засіданні виконкому

Дата: 18.08.2022 10:41
Кількість переглядів: 269

17 серпня відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке проводив голова громади Юрій Павлович Шамановський. В роботі виконкому взяли участь секретар селищної ради Олександр Олександрович Зубець, заступник селищного голови Микола Дмитрович Бурдига, керуюча справами виконавчого комітету Світлана Миколаївна Білоус, керівники структурних підрозділів і сільські старости, більшість з яких були учасниками зібрання онлайн.

Члени виконкому затвердили перелік приміщень закладів освіти Новоархангельської селищної ради для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб. 

Виконавчий комітет погодив з 1 вересня нинішнього року щомісячну батьківську плату за навчання дітей у мистецькій школі «Новоархангельська школа естетичного виховання» на 2022-2023 навчальний рік, у залежності від обраного фаху навчання, в таких розмірах: сольний спів — 300 гривень, гітара — 280, фортепіано — 280, саксофон — 250, скрипка — 250, труба — 250, домра — 250, сопілка — 250, флейта — 250, бандура — 250, цимбали — 250 гривень.

Також було встановлено додаткові пільги з оплати за навчання у розмірі 100 і 50 відсотків. Повністю звільняються від оплати за навчання: діти військовослужбовців Збройних Сил України, строкової та контрактної форми служби; працівників органів внутрішніх справ, загиблих при виконанні службових обов’язків; особливо обдаровані діти, які досягли високих результатів та отримали призові місця (перше, друге, третє) на Всеукраїнських і Міжнародних фестивалях-конкурсах, організатором яких є Департамент культури та туризму Кіровоградської облдержадміністрації.

Наполовину звільняються від оплати за навчання діти, зареєстровані як внутрішньо переміщені особи. Також при навчанні двох і більше дітей з однієї сім’ї батьківська плата за першу дитину сплачується повністю, за інших становить 50 відсотків.  

Розглянувши відношення директора КП «Новоархангельський ЖКГ», з метою забезпечення централізованим водопостачанням жителів вулиць Ватутіна, Мальовничої, Січових стрільців, Червоної, що в Новоархангельську, члени виконкому затвердили кошторисну документацію «Поточний ремонт водопроводу по вулиці Ватутіна».

На виконкомі розглядався ряд інших поточних питань, по яких були прийняті відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь