Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Бронежилети для захисників

Дата: 12.08.2022 08:54
Кількість переглядів: 342

Благодійність, турбота, допомога, всебічна підтримка… Ці поняття невід’ємно пов’язані з потужним Всеукраїнським благодійним фондом «Фонд Сергія Тігіпка», який тісно співпрацює з відомою аграрною компанією ТОВ «Тас Агро». Разом вони втілюють в життя повномасштабні проекти, спрямовані на розвиток сільських громад, опікуються закладами медицини, освіти і культури, вирішують життєво важливі питання, пов’язані з інфраструктурою територій.

Наш край, зокрема Новоархангельську громаду, з фондом Сергія Тігіпка поєднують давні й дружні робочі стосунки. Сотні тисяч гривень вклала ця благочинна організація в оновлення закладів соціальної сфери колишнього Новоархангельського району. У розпал боротьби з коронавірусною інфекцією пріоритетним напрямком діяльності фонду була допомога медицині. Так, нинішнього року фонд Сергія Тігіпка надав благодійному фонду «Розвиток Новоархангельщни» 50 тисяч гривень. Ці кошти спрямовані саме на медикаменти. У воєнний час фонд і ТОВ «Тас Агро» усіляко підтримують Збройні Сили України.  

У четвер, 11 серпня, директор фонду Сергія Тігіпка Роман Іванович Польовий разом з директором ТОВ «Тас Агро» Олександром Свояком передали голові Новоархангельської громади Юрію Павловичу Шамановському п’ять бронежилетів. Вони призначені для жителів громади, які у складі української армії боронять рідну землю від ненависного ворога.  

Отак одні системно роблять добрі справи, а інші зі зброєю в руках відстоюють нашу державу. Разом ми — дуже велика, незламна, незборима сила!    

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь