Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Інноваційна стоматологія — реальність нашого буття

Дата: 03.08.2022 09:54
Кількість переглядів: 861

Війна вплинула на життя багатьох українців, але, як не дивно, принесла для жителів нашої громади чимало такого, про що ми навіть і не мріяли. Так в Новоархангельській багатопрофільній лікарні розпочав роботу новий стоматологічний кабінет, де застосовуються інноваційні технології. Відкрили його Володимир Олексійович і Валентина Василівна Швирли. Працюватиме тут і їх син Сергій Володимирович Швирло.
Володимир Олексійович — лікар-стоматолог першої категорії. Він уродженець села Скалева. Свого часу закінчив Одеський медичний інститут. Сорок два роки проживає в місті Миколаїв. З них 15 років працював у міській стоматологічній поліклініці №1. У 1997 році започаткував власну справу, відкривши приватну стоматологічну клініку. 
Це чудовий лікар, високопрофесійний фахівець з багаторічним досвідом роботи, для якого стоматологія стала змістом всього життя. За роки плідної лікарської діяльності Володимир Олексійович надав допомогу чималій кількості пацієнтів. Одних зцілював від болю, іншим дарував білосніжну сяючу посмішку, третім допоміг повернути звичний вираз обличчя, оскільки є ще й щелепно-лицьовим хірургом. 
Усі ці роки пліч-о-пліч з чоловіком йде його вірна дружина і соратниця — Валентина Василівна, яка працює медсестрою. Професійною стежиною батьків пішов їх син — Сергій Володимирович. Молодий чоловік закінчив Полтавську стоматологічну академію. Нещодавно став батьком — у нього народилася донечка. Та волею долі ця прекрасна сім’я стала частиною нашої громади.
Стоматологічний кабінет відкриває двері для усіх, хто потребує допомоги, у четвер, 4 серпня. Працюватиме він з понеділка по п’ятницю, з 9 до 14 години. Сюди можна звернутися у разі гострого зубного болю, тут проводитимуть пломбування високоякісними інноваційними матеріалами, протезування і видалення зубів.
Медичне устаткування німецького виробництва Володимир Олексійович привіз з собою з Миколаєва. І це лише мала частина того, що вдалося вивезти. Лікар за покликанням, один з найкращих фахівців свого профілю, який має першу категорію по терапії, хірургії та ортопедії (протезування), він не став сидіти склавши руки і чекати змін на краще. А сам разом зі своєю сім’єю творить позитивну реальність, займаючись життєво важливою, потрібною усім справою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь