Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

На засіданні виконкому

Дата: 02.08.2022 15:21
Кількість переглядів: 358

2 серпня відбулося засідання виконавчого комітету Новоархангельської селищної ради, яке проводив голова громади Юрій Павлович Шамановський. В роботі виконкому взяли участь секретар селищної ради Олександр Олександрович Зубець, заступник селищного голови Микола Дмитрович Бурдига, керуюча справами виконавчого комітету Світлана Миколаївна Білоус, сільські старости та керівники структурних підрозділів селищної ради.

Перед початком засідання Юрій Павлович Шамановський наголосив старостам про посилення роботи із землекористувачами по сплаті ними земельного податку та орендної плати за землю.

Далі члени виконкому приступили до розгляду питань порядку денного.

На виконкомі було затверджено висновок органу опіки і піклування про доцільність призначення опікуна, для подальшого звернення до суду та встановлення опіки (доповідач — начальник юридичного відділу Віталій Петрович Яношевський).

Учасники засідання внесли зміни до рішення селищної ради від 23 грудня 2021 року №1975 «Про бюджет Новоархангельської селищної територіальної громади на 2022 рік» (інформувала начальник фінансового відділу селищної ради Тетяна Сергіївна Пташник).

Заступник селищного голови Микола Дмитрович Бурдига виніс на розгляд виконкому заяви жителів Новоархангельська та мешканця села Журавка, в яких йшлося про надання дозволу на санітарну очистку угідь від дерев та порослі, які заважають роботі сільськогосподарської техніки, та про надання дозволу на видалення аварійних дерев. Члени виконкому позитивно вирішили перше звернення. Розгляди заяв двох інших громадян вирішено перенести на наступне засідання виконкому, через відсутність усіх належних правоустановчих документів.

Також було прийнято рішення про відмову присвоєння поштової адреси земельній ділянці в смт Новоархангельськ, по вулиці Центральна, 28, оскільки ця ділянка є комунальною власністю селищної ради і набуття власності відбувається через електронні аукціонні торги.

Насамкінець засідання виконавчого комітету головний спеціаліст фінансового відділу селищної ради Світлана Василівна Єфременко надала сільським старостам затверджені форми звітності щодо сплати податків на території старостатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь