Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Втілення 2 етапу грантового проєкту для закладу охорони здоров’я

Дата: 29.07.2022 08:23
Кількість переглядів: 421

Новоархангельська багатопрофільна лікарня  за допомогою проєкту «USAID Підтримка реформи охорони здоров’я» удосконалила свою логіку навігації, щоб краще та якісніше обслуговувати пацієнтів.

27 липня 2022 року Новоархангельська селищна рада в особі Юрія Шамановського, передала КНП «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» Новоархангельської селищної ради стенд «Схема поліклінічного відділення» та інформаційні постери, які розповідатимуть потенційному пацієнту про послуги, які надає лікарня.

Команда спеціалістів  USAID, студія дизайну «Malva» та спеціалісти Новоархангельської селищної ради працювали з системою охорони здоров’я Новоархангельської багатопрофільної лікарні, щоб об’єднати інформацію з візуальним дизайном. Ця робота у перспективі допоможе пацієнтам і персоналу більш комфортно і успішно орієнтуватися в навігаційній системі лікарні, а особливо поліклінічного відділення.

Схему поліклінічного відділення буде розміщено на другому поверсі лікарні, перед входом у поліклінічне відділення, щоб пацієнти відразу могли зорієнтуватися у напрямку руху. А інформаційні постери буде розміщено по території всієї Новоархангельської територіальної громади. У постерах громадяни зможуть знайти інформацію про послуги, які надаються в лікарні, підстави для надання послуг, номер телефону реєстратури та іншу важливу інформацію.

Попереду, третій, останній етап грантового проєкту, який передбачає закупівлю інформаційного екрану для ознайомлення пацієнтів з медичними послугами, який буде розміщено безпосередньо у закладі охорони здоров’я.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь