Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Не на словах, а на ділі

Дата: 20.07.2022 16:27
Кількість переглядів: 331

Минулими вихідними 101 виборчий округ відвідав з робочою поїздкою депутат Верховної Ради України Юрій Михайлович Кузбит. Суботнього дня Юрій Михайлович побував у Новоархангельській територіальній громаді, надавши допомогу 18 багатодітним сім’ям, в яких виховується п’ятеро та більше дітей.

Всебічна підтримка багатодітних і малозабезпечених родин — пріоритетний напрямок роботи народного обранця. Свою активну позицію по даному питанні Юрій Михайлович підкріплює конкретними справами. Адже вважає — багатодітна родина, де виховуються троє або більше дітей, є менш спроможною забезпечити достатній рівень доходів для дитини. Тому такі сім’ї потребують більш уважного ставлення до своїх проблем з боку держави, керівних та посадових осіб. Надто ж у тяжкий період війни.

Спільно з благодійною організацією «Турбота про» Юрій Михайлович Кузбит зорганізував допомогу багатодітним сім’ям свого виборчого округу, в тому числі тим родинам, які проживають на території Новоархангельської територіальної громади. Він особисто, разом з фахівцем з соціальної роботи центру соціальних служб відділу соціального захисту населення Новоархангельської селищної ради Оленою Миколаївною Волощук, відвідав багатодітні родини в Новоархангельську, Синюсі, Свердликовому, Скалхуторах, Торговиці та Кам’янечому. Народний депутат надав кожній багатодітній сім’ї, де нараховується понад п’ятеро діток, коробки, вщент наповнені яскравими баночками і упаковками з продуктами харчування. Крім того, в кожному такому пакунку — засоби гігієни, іграшка для дитини та великий банний рушник.  

Зустріч з сім’ями відбулася в теплій, невимушеній атмосфері. Спілкуючись з дорослими і дітьми Юрій Михайлович цікавився, в яких умовах проживають люди, та якої саме допомоги вони ще потребують. Під час однієї з розмов він зазначив:

— Усмішки на дитячих обличчях — найкраща мотивація для всієї нашої команди. На окрузі, де мені виявили довіру, є ще багато тих, хто потребує підтримки. Тому ми працюємо, щоб якомога більше сімей отримало таку потрібну допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь