Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

16 липня — День бухгалтера

Дата: 15.07.2022 14:51
Кількість переглядів: 341

 

 16 липня — День бухгалтера

 

Дорогі працівники бухгалтерської служби!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята. Воно відзначається щорічно 16 липня на підставі Указа Президента України. Дата свята була встановлена не випадково. Саме цього дня 1999 року в нашій суверенній державі був прийнятий Закон «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні».

Професія бухгалтера зародилася в Стародавньому Єгипті й налічує майже шість тисяч років. І сьогодні, в умовах стрімкої глобалізації, впровадження реформ та інтенсивного розвитку інноваційних технологій, вона набула особливо важливого значення. В сучасному суспільстві без бухгалтерів неможливо уявити жодну галузь чи сферу. Ваш високий професіоналізм, глибокі знання та відповідальність дають можливість втілювати в життя нові ідеї та проекти, забезпечувати своєчасність податкових платежів, ефективно використовувати наявні ресурси.

Щиро вдячний вам за щоденну копітку, сумлінну працю, яка визначається ще й найвищими моральними критеріями: порядністю, чесністю, принциповістю. Бажаю міцного здоров’я, професійних успіхів, творчого натхнення, стабільного законодавства, життєвих гараздів, добробуту та миру.  

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь