A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Звіт начальника служби у справах дітей Новоархангельської селищної ради Тетяни Володимирівни Головань про роботу служби у справах дітей за перше півріччя 2022 року.

Дата: 08.07.2022 10:45
Кількість переглядів: 668

На території громади проживає 2724 дитини, крім того — 306 дітей з числа внутрішньо-переміщених осіб. На первинному обліку перебуває 22 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які влаштовані до сімейних форм виховання, 41 дитина потрапила в складні життєві обставини.

На території громади функціонує дві прийомні сім’ї, в яких виховується шестеро дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Протягом звітного періоду службою обстежено умови проживання сімей опікунів та сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах.

Спільно з ювенальною превенцією та центром соціальних служб систематично проводяться рейди  «Діти вулиці», «Вокзал», «Урок», з метою вчасного виявлення дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах, запобігання дитячій безпритульності та бездоглядності. Протягом перших півроку здійснено 31 таких рейдів, під час яких обстежено 120 сімей.  З батьками проведено профілактичні бесіди, 20 батькам винесено попередження про відповідальність за невиконання батьківських обов’язків. З неповнолітніми, які скоїли злочини, проводиться профілактична робота щодо недопущення вчинення повторних порушень.

Служба у справах дітей бере участь у розгляді судових справ, що стосуються захисту прав та законних інтересів неповнолітніх. Протягом звітного періоду було відпрацьовано 32 таких засідань. Також службою було проведено чотири засідання комісії з питань захисту прав дитини, на яких розглядалися різнопланові питання й затверджувалися індивідуальні плани соціального захисту дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь