Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Звіт начальника відділу культури, туризму та культурної спадщини Новоархангельської селищної ради Євгенія Володимировича Маховика про роботу відділу культури, туризму та культурної спадщини за перше півріччя 2022 року.

Дата: 08.07.2022 10:45
Кількість переглядів: 845

Для створення умов розвитку творчості людини, забезпечення доступності до національного культурного надбання на території Новоархангельської громади діє базова мережа закладів культури, яка налічує 27 закладів. До їх штату входить 81 працівник.

Творча робота велася за декількома основними напрямками: культурно-дозвіллєва діяльність, робота аматорських колективів і вокально-інструментальних ансамблів. Структурними підрозділами відділу культури було проведено значну кількість цікавих, змістовних, різнопланових культурно-дозвіллєвих заходів і акцій, які мали соціальне спрямування. В них взяла участь велика кількість бажаючих.

Діяльність бібліотек за звітний період була спрямована у напрямку подальшої трансформації «у відкриту сучасну бібліотеку». Книгозбірні позиціонували себе як креативний простір для культури, довкілля, комунікацій та громадської активності, який працює з людьми та для людей.

В селищі плідно працює Новоархангельська школа естетичного виховання. Це колиска талантів, натхненна творча праця високопрофесійних викладачів, які роблять все можливе для розвитку гармонійно розвиненої особистості. Музична школа є початковою ланкою спеціалізованої мистецької освіти, яка готує підґрунтя для занять мистецькою творчістю, а для найбільш обдарованих дітей — це вибір майбутньої професії.

Так само змістовною була робота Новоархангельського краєзнавчого музею. Працівники закладу ознайомлювали жителів і гостей громади з історією та сьогоденням нашого краю, продовжували працювати над збереженням пам’яток матеріальної і духовної спадщини.

Тому можна з впевненістю констатувати, що культурне життя нашої громади у звітному періоді було плідне і багатогранне, дякуючи творчому неспокою, громадській активності, таланту аматорів сцени та майстрів народної творчості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь