A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

На засіданні виконкому

Дата: 08.07.2022 09:32
Кількість переглядів: 221

Сьомого липня відбулося 10 засідання виконкому Новоархангельської селищної ради, яке проводив очільник громади Юрій Павлович Шамановський. В роботі засідання взяли участь заступник селищного голови Микола Дмитрович Бурдига, секретар селищної ради Олександр Олександрович Зубець, керуюча справами виконавчого комітету Світлана Миколаївна Білоус та члени виконавчого комітету. Зібрання проходило за допомогою відео зв’язку, тож більшість сільських старост взяли в ньому участь, перебуваючи на підвідомчій території.

Взявши до відома інформацію начальника фінансового відділу селищної ради Тетяни Сергіївни Пташник, члени виконкому внесли зміни до рішення селищної ради від 23 грудня 2021 року №1975 «Про бюджет Новоархангельської селищної територіальної громади на 2022 рік». Також учасники засідання прийняли рішення про подання клопотання на сесію селищної ради щодо створення відділу надання соціальних послуг Новоархангельської селищної ради. Створили центр гуманітарної допомоги товариства Червоного Хреста України.

Ознайомившись із повідомленням начальника відділу культури, туризму та культурної спадщини селищної ради Євгенія Володимировича Маховика, члени виконкому надали дозвіл на розміщення на території громади шоу-майстерні «Інтер-ЛУНА», яка гастролює з програмою «Донбас — це Україна». У програмі беруть участь провідні артисти українського цирку.

Далі присутні в залі засідань та біля своїх моніторів заслухали звіти: про роботу відділу освіти, молоді та спорту за перше півріччя 2022 року та готовність закладів освіти до нового навчального року (доповідач начальник даного відділу Олена Борисівна Онищенко); про роботу відділу культури, туризму та культурної спадщини за перше півріччя цього року (доповідач начальник даного відділу Євгеній Володимирович Маховик) та звіт про роботу служби у справах дітей за перше півріччя нинішнього року (доповідач начальник служби Тетяна Володимирівна Головань).

Насамкінець засідання члени виконавчого комітету задовольнили розгляд заяв громадян — жителів сіл Скалева, Кринички, Сабове, Свердликове, Лозоватка, Ганнівка, Скалхутори, на санітарну очистку угідь від дерев та порослі, які заважають роботі сільськогосподарської техніки на власних і орендованих земельних ділянках.

По всіх питаннях прийнято відповідні рішення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь