Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Привітання з нагоди Дня медичного працівника.

Дата: 17.06.2022 16:55
Кількість переглядів: 319

З нагоди Дня медичного працівника

     В актовому залі Новоархангельської багатопрофільної лікарні, де зібралися працівники даного закладу охорони здоров’я та Центру первинної медико-санітарної допомоги,  відбулося чудове, родинне, тепле, душевне свято. Присвячувалося воно людям в білих халатах, нашим рятівникам і розрадникам в годину болю та неспокою, яких називають не інакше як ангелами-охоронцями.

     Працівники селищного Будинку культури підготували для медпрацівників прекрасну концертну програму, насичену піснями та мелодіями. І хоча святкове дійство проходило не на широкий загал, як це було зазвичай, все одно воно радувало розмаїттям концертних номерів.

       З вітальним словом до присутніх звернувся Новоархангельський селищний голова Юрій Павлович Шамановський. У своєму виступі він відзначив важливість праці кожного працівника галузі охорони здоров’я: лікарів, фельдшерів, медсестер, молодших медичних сестер, лаборантів, обслуговуючого персоналу. Всі вони заслуговують на теплі слова вдячності — за свою вкрай необхідну та відповідальну роботу, спрямовану на порятунок життя та підтримання доброго здоров’я співвітчизників.

   Медична галузь сьогодні переживає нелегкі часи, та попри всі труднощі медпрацівники продовжують виконувати свою найгуманнішу місію — самовіддано рятують життя, гоять рани, повертають до праці, вселяють віру та дарують надію.

Юрій Павлович побажав учасникам зібрання міцного здоров’я, здійснення планів і задумів, рясного Божого благословення, розуміння та підтримки з боку держави, миру людського тепла, вдячності та поваги.

    Своїх колег привітали з професійним святом директор КНП «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» Віктор Павлович Лаврінчук, голова профкому Ігор Васильович Вовнянко, головний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Ярослав Олегович Козаченко.

    А далі всі насолодилися виступами артистів, трошки відволікшись від щоденних професійних турбот. Гарний настрій та незабутні емоції подарували людям в білих халатах солісти Таня Матвієнко, Олександр Бабенко, Вікторія Худіна, Євгеній Маховик, учасники народного музично-пісенного гурту «Заграва» Юрій Каушан, Сергій Сидоренко, Олександр Бабенко, Олександр Хомяченко, Василь Ільченко, Сергій Черновол, Анастасія Сидоренко, Володимир Чернега, керівник колективу — Володимир Васильович Короленко. Ведучими концерту були Софія Павленко та Ілона Гребенюк.

Глядачі щиро сприймали кожен виступ і дякували митцям гарячими оплесками та вигуками «браво».

 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь