Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

19 червня — День медичного працівника

Дата: 17.06.2022 14:50
Кількість переглядів: 296

Дорогі медичні працівники Новоархангельської громади!

Ветерани охорони здоров’я!

 

Щиро вітаю вас з професійним святом. Воно стосується без винятку всіх, хто має відношення до зцілення людей:  лікарів, фельдшерів, медсестер, молодших медичних сестер, лаборантів. Ви всі заслуговуєте на теплі слова вдячності — за свою вкрай необхідну та відповідальну роботу, спрямовану на порятунок життя та підтримання  доброго здоров'я співвітчизників.

Багато хто з вас стояв у витоків створення Новоархангельської центральної лікарні, а нині — багатопрофільної лікарні Новоархангельської селищної ради, а також брав участь у створенні первинної ланки медицини на теренах краю — Центру первинної медико-санітарної допомоги. Ви — чудові спеціалісти, кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи і чуйними серцями, які внесли у розвиток місцевої медицини свій достойний внесок. І сьогодні на ваших плечах тримається така важлива медична галузь.

Частиною чисельного колективу медиків стали лікарі з числа внутрішньо-переміщених осіб. Вони зуміли перенести важке випробування, яке уготувало їм життя, і продовжують застосовувати свої знання, досвід, фахову майстерність на благо жителів нашої громади.

Медичну галузь по-різному оцінюють в суспільстві: від шанобливої вдячності до найжорстокішої критики. Однак незважаючи ні на що, ви продовжуєте виконувати свою найгуманнішу місію, й як істинні професіонали, мовчазні ангели-охоронці, ігноруючи особистий час і плани, часто навіть в екстремальних умовах, самовіддано рятуєте життя, гоїте рани, ставите на ноги, повертаєте до праці, вселяєте віру та даруєте надію. Часто наражаючись на професійні небезпеки і ризикуючи власним життям.

Як і наші воїни на передовій, ви безстрашно стали на боротьбу з реальною загрозою — коронавірусною інфекцією й прийняли на себе весь тягар людського болю і страждань. Тож упродовж декількох останніх років українська та світова спільнота відчули, наскільки важливою є робота лікарів, медсестер і медичної галузі загалом.

На жаль, ви не завжди маєте належне медичне забезпечення, повне фінансування, сучасну медичну техніку, вчасну заробітну плату. Проте маєте знання, досвід, витримку та золоті руки, і незважаючи на складні для нашої держави часи, продовжуєте якісно виконувати свої професійні обов’язки, впроваджувати нові методики лікування, дбати про профілактику захворювань.

Я хотів би, щоб у ваших сім’ях усе було гаразд, щоб вам усміхалася доля, щоб з кожним поступом нашої держави вам, служителям медицини, ставало все краще жити і працювати, щоб ви завжди були задоволені своєю роботою та її результатами.

Сподіваюся, що ви і надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед вами завдання, дбатимете про нові професійні здобутки, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою та вдячністю суспільства.

Низький уклін вам і щира подяка за вашу невтомну працю. Нехай усе, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю, а виконання благородної місії приносить професійне задоволення!

Від усього серця зичу вам міцного здоров’я, здійснення мрій і задумів, рясного Божого благословення, нових досягнень, розуміння і підтримки з боку держави, впевненості у завтрашньому дні, миру та людського тепла.

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь