Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

19 червня — День медичного працівника

Дата: 17.06.2022 14:50
Кількість переглядів: 302

Дорогі медичні працівники Новоархангельської громади!

Ветерани охорони здоров’я!

 

Щиро вітаю вас з професійним святом. Воно стосується без винятку всіх, хто має відношення до зцілення людей:  лікарів, фельдшерів, медсестер, молодших медичних сестер, лаборантів. Ви всі заслуговуєте на теплі слова вдячності — за свою вкрай необхідну та відповідальну роботу, спрямовану на порятунок життя та підтримання  доброго здоров'я співвітчизників.

Багато хто з вас стояв у витоків створення Новоархангельської центральної лікарні, а нині — багатопрофільної лікарні Новоархангельської селищної ради, а також брав участь у створенні первинної ланки медицини на теренах краю — Центру первинної медико-санітарної допомоги. Ви — чудові спеціалісти, кваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом роботи і чуйними серцями, які внесли у розвиток місцевої медицини свій достойний внесок. І сьогодні на ваших плечах тримається така важлива медична галузь.

Частиною чисельного колективу медиків стали лікарі з числа внутрішньо-переміщених осіб. Вони зуміли перенести важке випробування, яке уготувало їм життя, і продовжують застосовувати свої знання, досвід, фахову майстерність на благо жителів нашої громади.

Медичну галузь по-різному оцінюють в суспільстві: від шанобливої вдячності до найжорстокішої критики. Однак незважаючи ні на що, ви продовжуєте виконувати свою найгуманнішу місію, й як істинні професіонали, мовчазні ангели-охоронці, ігноруючи особистий час і плани, часто навіть в екстремальних умовах, самовіддано рятуєте життя, гоїте рани, ставите на ноги, повертаєте до праці, вселяєте віру та даруєте надію. Часто наражаючись на професійні небезпеки і ризикуючи власним життям.

Як і наші воїни на передовій, ви безстрашно стали на боротьбу з реальною загрозою — коронавірусною інфекцією й прийняли на себе весь тягар людського болю і страждань. Тож упродовж декількох останніх років українська та світова спільнота відчули, наскільки важливою є робота лікарів, медсестер і медичної галузі загалом.

На жаль, ви не завжди маєте належне медичне забезпечення, повне фінансування, сучасну медичну техніку, вчасну заробітну плату. Проте маєте знання, досвід, витримку та золоті руки, і незважаючи на складні для нашої держави часи, продовжуєте якісно виконувати свої професійні обов’язки, впроваджувати нові методики лікування, дбати про профілактику захворювань.

Я хотів би, щоб у ваших сім’ях усе було гаразд, щоб вам усміхалася доля, щоб з кожним поступом нашої держави вам, служителям медицини, ставало все краще жити і працювати, щоб ви завжди були задоволені своєю роботою та її результатами.

Сподіваюся, що ви і надалі з високою відповідальністю та сумлінням виконуватимете поставлені перед вами завдання, дбатимете про нові професійні здобутки, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою та вдячністю суспільства.

Низький уклін вам і щира подяка за вашу невтомну працю. Нехай усе, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю, а виконання благородної місії приносить професійне задоволення!

Від усього серця зичу вам міцного здоров’я, здійснення мрій і задумів, рясного Божого благословення, нових досягнень, розуміння і підтримки з боку держави, впевненості у завтрашньому дні, миру та людського тепла.

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь