Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Товариська зустріч з футболу

Дата: 15.06.2022 09:40
Кількість переглядів: 561

Команда «Арсенал» (смт Новоархангельськ) зіграла черговий товариський матч з молодою командою з селища Бабанка. Гра відбулася на центральному стадіоні Новоархангельська в неділю, коли весь християнський світ відзначав Зелені свята — Трійцю.

За проханням гостей тайми тривали не традиційні 45 хвилин, а на чверть години менше. Досвідчені арсеналівці одразу захопили ініціативу в свої руки. В місцевій команді чимало гравців, які брали участь в чемпіонатах і кубках області, тому вони швидко вибудували на полі свою тактику гри — масований напад. Їх підтримали молоді футболісти, які пройшли добрий вишкіл в дитячо-юнацькій спортивній школі. Синтез зрілого досвіду та завзятої енергійності дав свої чудові плоди — уже в першому таймі «Арсенал» упевнено вийшов  вперед. Гості намагалися відповідати на постійні й різноманітні атаки, але безрезультатно — через відсутність злагодженості дій. Короткі паси наших футболістів змінювалися верховими передачами, тож перший тайм закінчився з рахунком 4:0 на користь місцевих любителів футболу. 

Після перерви темп гри залишився незмінно високим. Звичайно, з таким розгромним рахунком можна було б і розслабитися, але арсеналівці тримали гру як справжні професіонали. І ще п’ять разів вражали ворота суперника. За шаленої підтримки великої кількості вболівальників матч закінчився з рахунком 9:0.

Суддівство гри проводив на високому професійному рівні Сергій Анатолійович Горбачов. До складу нашої команди увійшли: Олександр Зубець (капітан), Сергій Шевченко, Єгор Попов, Руслан Хіблін, Роман Гаврилюк, Максим Коноваленко, Назар Бабенко, Володимир Ретвіцький, Максим Білоус, Олег Тонконоженко, Єгор Зенькин, Віталій Солодкий.

Всі були сповнені задоволення від чудового літнього дня та захоплюючого футболу. Навіть бабанські гравці, незважаючи на гіркоту поразки.

Будемо сподіватися, що незабаром закінчиться війна, і на теренах країни проводитимуться не військові, а мирні футбольні баталії. 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь