A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Мистецтво також в строю.

Дата: 14.06.2022 14:22
Кількість переглядів: 236

І знову відбувся музично-пісенний марафон на підтримку Збройних Сил України, який провели працівники і аматори сцени Новоархангельської громади. Концертна програма традиційно була довготривала та змістовна. В результаті місцеві митці зібрали на потреби української армії 12 тисяч 829 гривень.

Виступи проходили під відкритим небом, тож пісенне і віршоване слово торкнулося всіх, хто того дня перебував в центральній частині селища.

До заходу долучилися працівники Новоархангельської публічної бібліотеки. Вони провели святково-патріотичну акцію «Моє серце з Україною», в ході якої всі бажаючі створювали арт-мапу «Хай мирним буде небо», приклеївши на одну з областей символ миру — голуба. Крім того, присутні долучилися до розгадування кросворду на військову тематику, а також спільно виготовляли панно з зображенням прапору України в техніці мозаїчного торцювання. Водночас до уваги оточуючих було представлено книжкову виставку «Ми за волю, ми за мир!»

Неподалік діяла персональна виставка картин художниці з села Скалева Зої Юзвенко. Вона активно займається благодійництвом, тож виручені кошти спрямовуються нею на купівлю дощовиків для солдат.

Концерт вміщав багато номерів, які підготували наші талановиті й обдаровані виконавці. Перед публікою виступили: Таня Матвієнко, Сергій Черновол, Василь Ільченко, Олександр Бабенко, народний музично-пісенний гурт «Заграва», брат і сестра Сергій і Анастасія Сидоренки, Ірина Куліш, Євгеній Маховик, який виконав одну із своїх авторських пісень.

У виступах взяли участь артисти з інших населених пунктів нашої громади. Ганнівку представила Вікторія Худіна, Свердликове — Леся Широкопояс та Ірина Вірменко, Синюху — Юлія Кузнецова, Торговицю — аматорський дитячий ансамбль «Весняночка», до якого входять Єва Папоян, Злата Луценко та Назар Вовкодав. Вони виконали пісню «Над Синюхою», музику та слова якої написав Василь Ільченко, аранжування здійснив Олександр Хом’яченко.                                                                                                                                                                                 Патріотична поезія прозвучала з вуст Соні Павленко, Каті Каліберди, Ілони Гребенюк, Ауріки Сінючкової. Дівчат підготував до виступів керівник театру малих форм «Заклик» селищного Будинку культури Володимир Чернега. Авторський вірш прочитала Ірина Куліш.

Глядачі по достоїнству оцінили масштабну мистецьку акцію, нагороджували артистів тривалими оплесками і робили посильні благодійні внески.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь