Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Представлено нового начальника поліції

Дата: 08.06.2022 15:00
Кількість переглядів: 453

Нещодавно відбулося офіційне представлення нового очільника сектору поліцейської діяльності №3 (смт Новоархангельськ). 

 Начальник Голованівського районного відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області полковник поліції Вячеслав Пономаренко представив особовому складу поліції нашого краю капітана поліції Ігоря Федіченка, який понад десять років присвятив справі захисту правопорядку та законності. Він працював в колишньому райвідділі поліції, а останнім часом обіймав посаду інспектора з реагування патрульної поліції. В. Пономаренко побажав І. Федіченку на новому поприщі плідної праці та вагомих результатів.

На представленні були присутні Новоархангельський селищний голова Юрій Павлович Шамановський, голова Надлацької сільської ради Руслан Юрійович Садіков, голова Новоархангельського районного суду Олег Миколайович Запорожець, перший заступник керівника Голованівської окружної прокуратури Олександр Олександрович Моспан, заступник начальника Голованівського районного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій — начальник відділу з питань цивільного захисту Олександр Сергійович Самелюк, начальник третього відділу Голованівського територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Андрій Григорович Іващенко.

Ю.П. Шамановський звернувся до нового очільника поліції з вітальними словами та наголосив на тому, що селищна рада разом зі старостинськими округами Новоархангельської громади продовжуватимуть надавати правоохоронцям необхідну підтримку, адже створення безпечного середовища, боротьба із злочинністю та безпека на вулицях — це спільна справа органів місцевого самоврядування та представників поліції.

Юрія Павловича Шамановського підтримав Руслан Юрійович Садіков, запевнивши, що Надлацька громада так само тісно взаємодіятиме з місцевими правоохоронцями.

  Присутні на заході керівні та посадові особи також привітали Ігоря Федіченка з підвищенням по службі. В свою чергу І. Федіченко подякував усім за довіру та запевнив, що задачі, поставлені керівництвом поліції, будуть максимально виконані — за підтримки колег і місцевої влади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь