Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Футбол на підтримку ЗСУ

Дата: 07.06.2022 14:44
Кількість переглядів: 432

Українській армії допомагають представники різних сфер і галузей. Свою частку в спільну справу вносять спортсмени, зокрема футболісти. Вони проводять благодійні турніри на підтримку Збройних Сил України.

Це новий вид доброчинної допомоги, який сьогодні набув широкого поширення. Нещодавно подібні змагання відбулися на центральному стадіоні селища. І от знову —футбол, спрямований на допомогу українським військовим. Цього разу турнір відбувся в селі Тишківка Новоукраїнського району, де в дружніх поєдинках зійшлися шість команд нашої області.

Футбольний клуб «Арсенал» Новоархангельської громади також зіграв у виїзних матчах, вкотре продемонструвавши злагодженість дій на полі й бойовий настрій. Вже у перших матчах команда здобула дві перемоги. Вона обіграла клуб «Агрофірма «Копенкувате» з рахунком 2:1, і нанесла нищівного удару команді «Добровеличківка-2», забивши у ворота суперників сім м’ячів, і лише один раз пропустивши у свої.

Півфінал для наших футболістів знову виявився гарячим. В запеклому поєдинку вони не набагато поступилися команді з Помічної — матч закінчився з рахунком 2:3. І все таки це дало змогу клубу «Арсенал» зайняти почесне третє місце. Друге вибороли помічнянські футболісти, а перше посіли господарі — тишківські любителі футболу.

Вболівальники на трибунах палко підтримували гравців, а також українських вояків, роблячи численні благодійні внески.

До складу нашої команди увійшли: Олександр Зубець (капітан), Сергій Шевченко, Єгор Попов, Руслан Хіблін, Максим Коноваленко, Роман Гаврилюк, Володимир Ретвіцький, Максим Білоус, Віталій Солодкий, Олександр Коломієць, Владислав Гуйван, Євген Доник, Єгор Зенькин. Достойний результат був отриманий завдяки їх відданості улюбленій грі та вмілому керівництву досвідченого тренера Сергія Анатолійовича Горбачова.

Участь клубу «Арсенал» у турнірі стала можлива завдяки допомоги голови фермерського господарства Віталія Миколайовича Малого, який надав пальне для заправки автобуса. Це не перша його допомога місцевим футболістам. Нещодавно Віталій Миколайович надав засоби для поливу футбольного поля на центральному стадіоні Новоархангельська.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь