A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Щоб діти не залишились без свята

Дата: 01.06.2022 14:26
Кількість переглядів: 214

Новоархангельська селищна рада подбала про те, щоб навіть в умовах воєнного стану діти громади відчули всю радість їх свята.  Задля цього в Опорному закладі освіти «Новоархангельський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» (колишня школа №2) і Опорному закладі освіти «Торговицький заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів» імені Є.Ф. Маланюка, а також у семи філіях і на стадіоні селища відбулися змістовні заходи, приурочені Міжнародному дню дітей. Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської військової обласної адміністрації святкування проходило за обмеженої кількості дітей.

В Опорних школах учасників дійств щиро привітали керуюча  справами виконавчого комітету Новоархангельської селищної ради Світлана Миколаївна Білоус і начальник Служби у справах дітей Тетяна Володимирівна Головань. Вони пригостили дітей морозивом, придбаним за кошти селищної ради.

На центральному стадіоні з теплими вітальними словами до присутніх звернувся Новоархангельський селищний голова Юрій Павлович Шамановський. Тут також діти посмакували морозивом, наданим селищною радою.

В рамках акції «Літо-2022: разом до Перемоги!», затвердженої розпорядженням голови Новоархангельської селищної ради «Про організацію дозвілля та розвитку дітей влітку 2022 року» організовано 1 червня в освітніх закладах громади відповідні заходи. Школярі були учасниками цілої низки цікавих заходів, які проводилися дистанційно та в режимі реального часу. Діти малювали на асфальті, брали участь у майстер-класах: «Маленька Велика країна», «Творчий», «Креативний», «Загадковий», у фізкультурно-оздоровчій акції «Здорове майбутнє», фоточеленджі «Дитинство. Яскрава мить», рольовій грі з елементами творчості «Ми — діти України», вікторині «Українська мелодія», спортивній естафеті «Козацькі розваги», творчому флешмобі «Моя мрія», в розважально-конкурсній програмі від керівників гуртків будинку дитячої та юнацької творчості, висловлювали свої думки під час години спілкування «Ми — діти України! Ми — діти Європи»», виготовляли іграшки-сувеніри та обереги для воїнів, співали патріотичних пісень.

Цього дня також відбулися дитячий турнір з футболу, змагання з волейболу та матчева зустріч з боксу. А в школі естетичного виховання пройшла чудова лекція-концерт. 

Вперше в нашому селищі біля Опорного закладу освіти «Новоархангельський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-гімназія» була організована дизайн-галерея дитячих малюнків «Все буде Україна». Для виставки просто неба підготували свої картини 29 учнівських колективів школи-гімназії та учні Скалевської й Мар’янівської шкіл. Це прекрасні гуртові витвори, адже до створення всіх картин долучилися не тільки школярі — від молодших до випускних класів, а й учителі та батьки дітей. Відрадно, що вже є охочі придбати ряд картин. Кошти від їх реалізації будуть спрямовані на потреби військовослужбовців-земляків.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь