A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Міжнародний день захисту дітей

Дата: 01.06.2022 08:11
Кількість переглядів: 203

Дорогі діти! Шановні батьки!

Першого червня відзначається Міжнародний день захисту дітей — одне з найрадісніших, світлих, веселих свят, яке дарує його учасникам безліч позитивних емоцій та незабутніх вражень.

В турботі про підростаюче покоління, у створенні умов для гармонійного розвитку дітей полягає завдання не тільки родини, а й суспільства та держави. Тому, для нас дуже важливо, щоб найменші жителі Новоархангельської громади росли здоровими, а їх дитинство було безтурботним і радісним.

Наша громада багата на дитячий сміх, адже на її території проживає понад дві тисячі дітей, і серед них 501 дитина з числа внутрішньо переміщених осіб.

Найкращий спосіб виховати хорошу дитину це зробити її щасливою. В нашій громаді для цього робиться все можливе.  Ми підтримуємо обдарованих і талановитих дітей, аби розвинути в кожному з них неповторну особистість, не залишаємо поза увагою дітей пільгових категорій, охоплені нашою увагою та частковим навчанням і ті діти, в чиє життя раптово увірвалася війна.

Задля поліпшення якості навчання та виховання учнів і дошкільнят щороку проводиться оновлення шкіл і закладів дошкільної освіти.

Вісім років тому наша держава опинилася під впливом ворожої агресії, в суспільстві з’явилася ще одна вразлива група — це діти учасників антитерористичної операції, а тепер і учасників нинішньої війни. Вони по-дорослому спостерігають за подіями в країні і з нетерпінням чекають на повернення батьків. На жаль, у цій довготривалій битві за суверенітет і свободу ми маємо свої непоправні втрати.

Дорогі діти! Ви — майбутнє України, продовжувачі славного українського роду. Здобувайте нові знання, всебічно розвивайтеся, досягайте успіхів в різних видах діяльності! Нехай з ваших облич не сходить сяюча посмішка, а дитячі серця завжди будуть зігріті любов’ю та ласкою дорослих! Здоров’я всім і мирного неба над головою! Також, бажаю знайти своє покликання в житті, той єдиний вірний шлях, на якому ви реалізуєте себе як особистість. Щоб стати гідними громадянами нашої Батьківщини, а батьки щоб могли пишатися вами. Нехай здійсняться всі ваші мрії і задуми! Зі святом!

 З повагою селищний голова Юрій Шамановський.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь