A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Дружній поєдинок  на футбольному полі

Дата: 30.05.2022 15:37
Кількість переглядів: 382

В неділю 29 травня на центральному стадіоні селища відбувся товариський футбольний матч між командами «Арсенал» (смт Новоархангельськ) і «Колос» (с. Майданецьке Черкаської області). Ці футбольні клуби знайомі давно, тож гості ініціювали проведення чергового дружнього поєдинку.

В складі нашої команди поряд з досвідченими гравцями було чимало молоді. Завдяки копіткій роботі тренерів Новоархангельської спортивної школи Валерія Олександровича Бутенка та Сергія Анатолійовича Горбачова футбол в селищі молодіє, а кращі футбольні традиції нашої громади продовжуються та примножуються.

З перших хвилин матчу більш обізнані господарі, які неодноразово виступали в чемпіонаті Кіровоградської області, захопили ініціативу й почали масовані атаки. Гравці «Колоса» гідно оборонялися. Але набута роками майстерність допомогла арсеналівцям забити три влучні голи ще в першому таймі.

В перерві наша команда зробила чотири заміни, давши юним гравцям відчути смак гри і проявити свої здібності. Дана рокіровка виявилася дуже вдалою, оскільки в другому таймі м’яч ще двічі потрапляв у ворота суперників. Закінчилася гра з рахунком 5:0 на користь «Арсеналу».

І хоча приїжджі футболісти зазнали нищівної поразки, на полі і після гри панувала атмосфера дружби і доброзичливості. Гравці та вболівальники, які скучили за футболом, отримали величезне задоволення від товариської зустрічі,  обмінялися позитивними емоціями та висловили сподівання на подальше плідне спортивне співробітництво.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь