A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Спальники для українських воїнів

Дата: 26.05.2022 14:33
Кількість переглядів: 252

Той, хто хоч раз спілкувався із волонтерами, які допомагають нашим воїнам на фронті, чудово знає: одним із головних проблемних напрямків є спорядження. Навіть наприкінці третього місяця найгарячішої фази війни відшукати тактичні речі дуже проблемно. 

Працівники Новоархангельського будинку дитячої та юнацької творчості  підхопили та підтримали ініціативу Федик Галини Іванівни та почали безкоштовно відшивати для наших захисників дуже потрібний елемент спорядження – спальні мішки.

Ви пам’ятаєте перші дні – це хаос, метушня. Однак кожен розумів, що має зробити свій внесок задля наближення перемоги і допомогти оборонцям. Спільними зусиллями працівники закладу під керівництвом майстрині Цистан Світлани Володимирівни розпочали пошив спальників. Забезпечення матеріалами для їх виготовлення взяли на себе Федик Галини та Воленюк Ірина, які знаходили постачальників, підключали волонтерів та всіх небайдужих хто відгукнувся на їх заклик до взаємодопомоги. Дехто навіть передавав просто шматки синтепону, привозив тканину. А хтось просто надсилав кошти на рахунки. І таким чином, на сьогодні, вже  виготовлено  майже 50 спальних мішків які отримали наші оборонці, багато з них відправили на передову, та для нашої територіальної оборони.

Як ці речі потрапляють до військових? До працівників звертаються окремі люди, які виявили добровільне бажання чи мобілізовані на захист нашої держави (а також їх родичі та близькі). Географія отримання виробів наших майстринь  досить широка: південь, донецький напрямок. Також є активною співпраця з волонтерами, яким передали багато відшитих спальників з гарантією, що через них вони потраплять саме туди, куди потрібно.

Зіткнулися ще і з проблемою у цій справі щодо браку швачок, проте і це не стало на заваді втіленню мети. Працівниці закладу Западенко Лариса Василівна, Лагодієнко Світилана Олександрівна, Писакова Наталія Миколаївна, Шеремета Світлана Володимирівна, та Хомяченко Ріма Якимівна швидко навчилися та відточили практику нового для них навику.

Сьогодні ще один виріб передано воїну-захистнику через селищного голову Юрія Шамановського

Хтось зміг, узяв зброю в руки, хтось може допомагає — шиє, всі підприємства працюють на перемогу. Таку країну неможливо перемогти.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь