Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Засідання виконкому селищної ради

Дата: 24.05.2022 16:44
Кількість переглядів: 207

24 травня відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке проводив голова виконавчого комітету Юрій Павлович Шамановський. На початку зібрання він повідомив, що кожного дня проводитимуться онлайн-наради з старостатами сіл. В числі головних питань, які розглядатимуться під час таких зустрічей — всебічна допомога внутрішньо переміщеним особам. Їх, до речі, сільські старости можуть запрошувати на прямі трансляції.

Селищного голову продовжила керуюча справами виконавчого комітету селищної ради Світлана Миколаївна Білоус. За її словами сьогодні на території Новоархагельської громади зареєстровано понад дві тисячі переселенців. Вони мешкають як в Новоархангельську, так і в прилеглих селах, і наше спільне завдання — зробити усе можливе, аби ці люди були огорнуті увагою і турботою, забезпечені житлом, усім необхідним для прожиття, і, що не менш важливо — психологічною допомогою. Для цього в нашій громаді згідно розпорядження селищного голови Ю.П. Шамановського створено штаб, де шкільні психологи надають безкоштовну терапію дорослим і дітям. Зокрема, спеціалісти слушними порадами допомагають людям, які стикнулися з панічними атаками, втратою близьких, відчувають складнощі адаптації на новому місці, розпач та тривогу.

На засідання виконкому виносилося декілька питань. Серед них: про видачу ордера на видалення зелених насаджень; про заходи щодо підготовки до нового опалювального періоду 2022/2023. По них та інших питаннях були прийняті відповідні рішення.

Йшлося також про заборону діяльності Української Православної Церкви Московського патріархату на території Новоархангельської територіальної громади. Виконавчий комітет вирішив заборонити на території Новоархангельської громади діяльність Української Православної Церкви Московського Патріархату, як такої, що несе загрозу національній безпеці України, і є неприкритою формою гібридної війни РФ проти України.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь