Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

23 травня — День героїв

Дата: 23.05.2022 08:59
Кількість переглядів: 219

Дорогі співвітчизники!

23 травня українці відзначають величне і значиме свято — День героїв. Цього дня ми маємо нагоду згадати і вклонитися подвигу українських козаків, січових стрільців, незламних духом учасників визвольної боротьби початку ХХ століття, воїнів Української повстанської армії, Героїв Небесної Сотні, воїнів АТО і Збройних Сил України. Ми сповнюємося гордістю і висловлюємо свою щиру вдячність та пошану тим, хто без вагань поклав своє щире синівське серце до ніг Матері-України, чия героїчна жертовність стала прикладом для майбутніх поколінь. Пам’ятаймо: лише той народ вартий власної держави, який береже пам'ять про своїх синів і дочок, котрі віддали життя за свободу Вітчизни.

У цій боротьбі наша громада має свої втрати. Назавжди залишаться в серцях земляків імена загиблих учасників антитерористичної операції: Сергія Івановича Сурженка, Івана Альбертовича Аліщенка, Миколи Миколайовича Томака, Миколи Миколайовича Покрищенка. У війні з російським агресором обірвалося молоде життя Сергія Сергійовича Стецюка і Олега Олександровича Бертеньова. Вічна їм пам'ять!

Тож хай на нашій рідній землі, освяченій кров’ю героїв, панують мир і злагода. Бажаю всім добра, а нашій державі — могутності та процвітання!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь