Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

21 травня — День Європи в Україні

Дата: 21.05.2022 05:52
Кількість переглядів: 351

Дорогі жителі громади!

Шановні співвітчизники!

Традиційно у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи, як символ спільних цінностей, спільної історії всіх націй Європейського континенту. Україна —  незалежна європейська держава, яка є співтворцем європейської цивілізації. Багатьом своїм перемогам та досягненням Європа завдячує славним синам і дочкам України.

Цьогоріч День Європи в Україні — особливий. Ми зустрічаємо його в умовах війни. Під час Революції Гідності прапори Європейського Союзу майоріли на наших барикадах поруч з національними синьо-жовтими прапорами. Нині прапори України і ЄС як символ нашого європейського вибору знаходяться поряд на українських блокпостах на лінії фронту. Українці висловлюють подяку Європейському Союзу за підтримку та  допомогу в боротьбі з російськими окупантами. Сподіваємося, що незабаром Україна стане повноправним членом ЄС. Тому що Україна — це завжди Європа!

Тож прийміть мої вітання з нагоди Дня Європи в Україні! Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України вона починається в серці кожного українця. І ми по праву вважаємо себе членами великої європейської родини.

Вітаю всіх жителів і гостей громади з Днем Європи і від щирого серця бажаю терпіння та рішучості на шляху до щасливого, яскравого європейського майбутнього. Впевнений, разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь