Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

21 травня — День Європи в Україні

Дата: 21.05.2022 05:52
Кількість переглядів: 357

Дорогі жителі громади!

Шановні співвітчизники!

Традиційно у третю суботу травня в Україні відзначається День Європи, як символ спільних цінностей, спільної історії всіх націй Європейського континенту. Україна —  незалежна європейська держава, яка є співтворцем європейської цивілізації. Багатьом своїм перемогам та досягненням Європа завдячує славним синам і дочкам України.

Цьогоріч День Європи в Україні — особливий. Ми зустрічаємо його в умовах війни. Під час Революції Гідності прапори Європейського Союзу майоріли на наших барикадах поруч з національними синьо-жовтими прапорами. Нині прапори України і ЄС як символ нашого європейського вибору знаходяться поряд на українських блокпостах на лінії фронту. Українці висловлюють подяку Європейському Союзу за підтримку та  допомогу в боротьбі з російськими окупантами. Сподіваємося, що незабаром Україна стане повноправним членом ЄС. Тому що Україна — це завжди Європа!

Тож прийміть мої вітання з нагоди Дня Європи в Україні! Це свято в черговий раз нагадує нам, що Європа починається не за кордоном України вона починається в серці кожного українця. І ми по праву вважаємо себе членами великої європейської родини.

Вітаю всіх жителів і гостей громади з Днем Європи і від щирого серця бажаю терпіння та рішучості на шляху до щасливого, яскравого європейського майбутнього. Впевнений, разом ми здійснимо усі необхідні перетворення для втілення нашої європейської мрії!

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь