Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Огляд та перевірка діяльності віддалених структурних підрозділів дошкільної освіти

Дата: 17.05.2022 16:53
Кількість переглядів: 190

Сьогодні 17 травня селищним головою Юрієм Шамановським та начальником відділу освіти, молоді та спорту Оленою Онищенко разом з керівниками опорних закладів дошкільної освіти здійснено огляд та перевірку діяльності віддалених структурних підрозділів дошкільної освіти сіл Ганнівка, Мар’янівка, Кам’янече, Скалівські Хутори, Свердликове, Торговиця та опорних закладів селища.


В ході об’їзду обстежено приміщення навчальних закладів, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, медичного обслуговування працівників, санітарний стан харчоблоків, забезпечення меблями, посудом тощо. Юрієм Павловичем взято під особистий контроль усунення нагальних потреб закладів, так, наприклад, в Мар’янівському підрозділі терміново необхідно вирізати аварійні насадження тополь, які несуть небезпеку під час штормових умов. В приміщені Скалівсько-Хутірського закладу необхідна заміна теплорадіаторів. 
Отже, незважаючи на військовий стан в країні працівники підтримують заклади в належному стані та в цілому відповідають санітарно-гігієнічним нормам, мають матеріально-технічне забезпечення. Прилегла територія доглянута, дитячі майданчики відремонтовано (де була така необхідність) та пофарбовано, навіть посаджені прилеглі ділянки з сільгоспродукцією для потреб закладів. Керівниками всіх закладів забезпечено запас продуктів харчування, що є необхідним в умовах війни 
Працівники майже всіх ДЗО з перших днів війни прийняли на себе роботу по облаштуванню внутрішньо-переміщених осіб та надання їм тимчасового прихистку в стінах закладів, кожного обігріли, нагодували та надали, бодай хоч, елементарних умов та почуття безпеки. На сьогодні в Торговицькому садочку ще проживають 29 внутрішньо-переміщених осіб, яких працівники закладу, за підтримки селищної ради, забезпечують гарячим харчуванням та речами першої  необхідності, слідкують за санітарно-епідеміологічними нормами. 
Станом на сьогодні освітній процес в закладах ще призупинено. Віримо, що вже найближчим часом стіни садочків наповняться щасливим гомоном наших дітей, які так скучили за однолітками та педагогами. Збройні Сили України, кожен хто став на захист нашої вільної і незалежної України щохвилини наближають цей день. А ми, в свою чергу, маємо забезпечити стабільність, спокій і безпеку для наших дітей, адже заради їх щасливого майбутнього ми зробимо УСЕ, навіть неможливе.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь