A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

12 травня — Міжнародний день медичної сестри

Дата: 12.05.2022 08:29
Кількість переглядів: 352

Дорогі медичні сестри!

Щиро вітаю вас з професійним святом. Воно відзначається щорічно 12 травня з моменту об’єднання сестер милосердя з 141 країни в професійну громадську організацію — Міжнародну раду медичних сестер, і є чудовою нагодою відзначити благородну працю представниць однієї з найгуманніших професій.

Ви виконуєте дуже важливу роль, адже формуєте особливий зв'язок: «лікар — сестра — хворий», в основі якого лежить вміння зрозуміти пацієнта. І саме від ваших компетентних дій залежить ефективність призначення сімейних і вузькопрофільних лікарів.  

Медичні сестри складають найбільший загін фахівців охорони здоров’я нашої громади. Сьогодні в КНП «Новоархангельська багатопрофільна лікарня» працює 74 медичні сестри, в КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» — 43 медсестри. Це високопрофесійні фахівці, справжні рятівниці в білих халатах, які пройшли важке випробування в боротьбі з пандемією коронавірусної інфекції. І зараз в умовах воєнного стану готові мужньо, з почуттям відповідальності надавати кваліфіковану медичну допомогу населенню та військовослужбовцям, проявляючи співчуття,  милосердя і високий професіоналізм.

Спасибі вам за те, що ваші ніжні жіночі плечі витримують всі дані вам долею і роботою тяготи. Таку професію може обрати тільки по-справжньому добра, чуйна до чужої біди і віддана обраній справі людина. Тож нехай і вам в повсякденному житті зустрічаються подібні чудові люди.

Сердечно бажаю медичним сестрам здоров’я, витримки у такій нелегкій праці, невичерпної енергії, подяки пацієнтів, професійних і життєвих успіхів, родинного затишку та всіх земних благ.

З повагою селищний голова Юрій Шамановський.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь