A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

При допомозі агрофірми

Дата: 11.05.2022 13:33
Кількість переглядів: 249

В селі Свердликове постала нагальна потреба розчистити від чагарників і використаних цвинтарних речей частину території за селом, що прилягає до кладовища. Тут вздовж дороги простягається рівчак. У нього і складували використані ритуальні атрибути і залишки будівельних матеріалів, що використовувалися під час встановлення пам’ятників. Смітник поширився вже до самих могил.

Виконавчий директор Кам’янецького підрозділу ТОВ «Агрофірма «Авангард» ЛТД» Ростислав Васильович Крамар і сільський староста Василь Васильович Бовкун прийняли рішення навести на цьому місці чистоту і порядок. Слід зазначити, що Свердликове постійно знаходиться в полі зору дирекції агрофірми, бо тут проживають пайовики господарства, а на цвинтарі покояться їх рідні та близькі. Тож і це нагальне питання було оперативно вирішено.

Ростислав Васильович надав для благоустрою даної території техніку та працівників сільгосппідприємства. Впродовж одного дня захаращену площу звільнили від дикорослої порослі і стихійного сміттєзвалища, а зрізане гілля та викинутий мотлох вивезли на спеціально відведену для цього земельну ділянку. Ростислав Васильович особисто керував ходом робіт, будучи присутнім на акції з благоустрою зранку до пізнього вечора.

Водночас працівники сільгосппідприємства розчистили і загребли частину так званого старого кладовища, яка стала непрохідною через надмірні зарослі.

Невдовзі за допомогою техніки агрофірми будуть викорчувані пеньки спиляних дерев. Звільнену площу розпланують бульдозером. Після цього за сприяння сім’ї  Крамарів впорядковану місцину засадять декоративними деревами.

Очільник Свердликівського старостату В.В. Бовкун щиро вдячний Р.В. Крамару за тісну співпрацю та допомогу в благоустрої кладовищ, які за розуміннями православних християн є святими місцями.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь