Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Гуманітарна допомога від благодійного фонду «Все для перемоги»

Дата: 10.05.2022 08:40
Кількість переглядів: 644

Як повідомлялося раніше, Новоархангельська селищна рада під керівництвом голови громади Юрія Павловича Шамановського вишуковує будь-яку можливість для організації гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам, які волею долі стали частиною нашої громади.

Цього разу поміч надійшла від благодійної організації «Благодійний фонд «Все для перемоги», виконавчим директором якого є Геннадій Васьків. А залучити гуманітарний вантаж до нашої громади вдалося завдяки сприянню депутата селищної ради Тараса Ігоровича Билиці та депутата Голованівської районної ради Миколи Васильовича Баліцького.

В суботу, 7 травня, великий білий вантажний бус припаркувався біля приміщення селищної ради. На нього вже чекало багато людей, які дізналися про надходження чергової партії допомоги з оголошення, розміщеного на сторінці селищної ради в мережі Фейсбук та на Телеграм-каналі.

Представники фонду роздали того теплого травневого ранку величезну кількість вкрай необхідного вантажу. Серед привезеного було 80 продуктових наборів, до яких входили рис, макарони, консерви, тости, соки, печиво, цукерки та інші продукти, 700 одиниць засобів гігієни (шампуні, гелі, зубні пасти, серветки, засоби жіночої гігієни), 100 упаковок дитячих підгузників, дитяче харчування та іграшки, 20 ящиків одягу та інші речі першої необхідності.  

Одній з приїжджих жінок потребувалися ходунки, бо через хворобу вона не в змозі самостійно пересуватися. Це питання завдяки особистій участі Тараса Ігоровича Білиці було позитивно вирішено.

Речі, що залишилися, були передані в штаб гуманітарної допомоги селищної ради. Сюди в понеділок 9 травня зову спрямувався потік переселенців, які проживають в Новоархангельську, Ганнівці та інших населених пунктах громади. Люди брали те, що їм необхідно на даний час: весняно-літній одяг для себе та дітей, постільну білизну. Крім цього отримували продукти харчування довгострокового зберігання з резервного фонду селищної ради, надані благодійниками памперси, засоби особистої гігієни.

Жителька Бердянська Запоріжської області Ольга зі своєю донькою Людмилою також завітали до селищної ради. З 15 квітня вони мешкають в Новоархангельську у своїх друзів. З Телеграм-каналу та від оточуючих дізналися про гуманітарну поміч, тож вирішили скористатися цією можливістю. Вони взяли постільну білизну, шампунь та продукти харчування: олію, цукор, макарони, ячмінну й пшеничну крупу, консервацію і солодкий кекс до чаю.

Працівники селищної ради, які спілкуються з приїжджими і допомагають їм в отриманні гуманітарної допомоги, наголошують: дізнатися про черговий благодійний вантаж можна буде знову ж таки на сторінці селищної ради в мережі Фейсбук, Телеграм-каналі та на офіційному сайті Новоархангельської селищної ради.

У свою чергу керівництво селищної ради висловлює щиру вдячність за організацію гуманітарного вантажу для переселенців волонтерам Віталію Гнєдічу, Аліні Резчик і Світлані Швець. Окрема подяка — депутату селищної ради Тарасу Ігоровичу Билиці, депутату районної ради Миколі Васильовичу Баліцькому та волонтеру Ярославу Андрусенку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь