Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Передача сучасного пожежного автомобіля

Дата: 06.05.2022 15:49
Кількість переглядів: 515

Згідно наказу начальника Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Кіровоградській області полковника служби цивільного захисту Віталія Григоровича Миронюка  у тісній співпраці з органами місцевої влади, а саме з Новоархангельським селищним головою Юрієм Павловичем Шамановським було передано до пожежної частини автоцистерну , що дасть змогу більш ефективніше забезпечувати виконання поставлених завдань щодо збереження життя і здоров’я населення території на більш сучасній техніці. Участь у передачі сучасного пожежного автомобіля взяли начальник Голованівського районного управління ГУ ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Василь Васильович Прудкий, начальник відділу цивільного захисту підполковник служби цивільного захисту Олександр Сергійович Самелюк, Новоархангельський селищний голова Юрій Павлович Шамановський.
Селищний голова пообіцяв і в подальшому сприяти розвитку місцевої пожежної охорони  та надавати усіляку підтримку і допомогу у реалізації програми цивільного захисту на території селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь