A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Толока в Скалевській громаді

Дата: 06.05.2022 11:13
Кількість переглядів: 167

Після генерального прибирання представники Скалевської сільської ради, трудових колективів та жителі села знову зібралися на загальну толоку, щоб підбілити всі дерева, які ростуть в центральній частині населеного пункту.

А це дуже обширна територія, яка включає сільський парк, центральну вулицю. Дерева також ростуть біля фельдшерсько-акушерського пункту, магазинів і приватних садиб.

Об’єм роботи був чималий, але всі гуртом, проявляючи неабияке завзяття та ентузіазм, справилися і з цим наміченим завданням. Водночас жителі села підбілили численні зелені насадження біля своїх домоволодінь. І Скалева, ніби закутана у біленьку хусточку, засяяла, заусміхалася. А учасники корисної акції вкотре відчули себе частинкою великої дружної родини.

Того ж дня було наведено лад і на сільському кладовищі. Завдяки техніці, яку надав Новоархангельський селищний голова Юрій Павлович Шамановський, на цвинтарі була вирита, вкрай потрібна для складування використаних ритуальних атрибутів, яма. Селищна рада також подбала про засоби, необхідні для підбілювання дерев і бордюрів, ТОВ «Вись», яке очолює Людмила Олександрівна Чирка, забезпечило ємністю з водою.

Сільський староста Марина Станіславівна Чирка щиро завдячує всім учасникам спільної справи та керівництву селищної ради і базового господарства за сприяння у проведенні весняного благоустрою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь