A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

День довкілля в Скалевській громаді

Дата: 06.05.2022 11:01
Кількість переглядів: 237

На підтримку Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» в Скалевській громаді нещодавно був проведений День довкілля. Відомо, що основна мета цієї акції — активізація населення задля поліпшення навколишнього середовища та санітарного стану території, залучення людей до активної роботи в даному напрямку. Тож відрадно, що у цій гарній справі взяло участь багато небайдужих жителів села.

Всі мешканці сільської громади працювали не покладаючи рук, аби підвідомча територія була чистою і привабливою. Прибирали сміттявирубували кущі в парковій зоні. Чимало роботи з наведення чистоти і порядку зробили на території колишньої пошти, ліквідувавши тут сміттєзвалище. А потім приступили до прибирання шкільного саду.  

Староста села Скалева Марина Станіславівна Чирка висловлює велику вдячність аграріям громади, техніка яких була задіяна під час суботника, та працівникам сільськогосподарських колективів. Вона адресує слова вдячності головам фермерських господарств Володимиру Миколайовичу Шарову, Валентині Анатоліївні Подолян, директору ТОВ «Вись» Людмилі Олександрівні Чирці та одноосібникам. А також представникам органів місцевого самоврядування, галузей освіти, медицини і культури та усім небайдужим людям, які не просто приєдналися до Дня довкілля, а активно й творчо підійшли до наведення ладу в рідному селі. За словами учасників спільної толоки цей весняний день, наповнений суспільно значимою працею, пройшов плідно та в гарному настрої. Дана робота триватиме й надалі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь