Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

В Кропивницькому розпочав роботу Український науково-дослідний інститут протезування, протезобудування та відновлення працездатності

Дата: 21.04.2022 10:05
Кількість переглядів: 680

Укр НДІ протезування

    У зв`язку з воєнними  діями в квітні поточного року з м. Харкова до м. Кропивницького переїхав Український науково-дослідний інститут протезування, протезобудування та відновлення працездатності.

 

    Слід зазначити, що Інститут є єдиною в Україні науково-практичною установою, яка займається реабілітацією осіб з інвалідністю із складною патологією опорно-рухового апарату, протезуванням верхніх та нижніх кінцівок, ортезами на нижні кінцівки.

    Також, в Інституті займаються реабілітацією після інсульту, ампутації верхніх та нижніх кінцівок, складних переломів, травм спинного мозку тощо. Реабілітація передбачає відновлення працездатності, здатності до самообслуговування та інтеграції в суспільство.

    Інститут розміщений за адресою м. Кропивницький, вулиця Волкова, 13б (ТОВ "Друкмаш-Центр"), контактний телефон                    093 407 90 46.

____________

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь