A A A K K K
для людей із порушенням зору
Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

День довкілля 2022

Дата: 18.04.2022 09:50
Кількість переглядів: 588

Щороку на території Новоархангельської громади, усі працівники виконавчого апарату сільської ради та працівники комунальних закладів громади приймають участь у Всеукраїнській акції «За чисте довкілля» та Дня благоустрою. Цього року день загального прибирання визначено 16 квітня відповідно до розпорядження голови, на підставі відповідних законодавчих актів, а з 1 квітня по 30 квітня проводиться місячник «За чисте довкілля».
 Працівники шкіл та садочків, бібліотекарі, працівники клубних закладів, старости, депутати та працівники сільської ради прибирали прилеглі території від сміття, обрізали дерева та омолоджували вулиці та центральний парк.
   Мета - забезпечення утримання території населених пунктів нашої громади у належному стані, створення сприятливих умов для життєдіяльності громадян, поліпшення екологічного стану та архітектурно-естетичного вигляду об’єктів. Протягом місяця відбувається приведення в належний санітарний стан територій населених пунктів, здійснення заходів із ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, побутових та інших відходів, прибирання та приведення в належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих, спортивних та господарських майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів та місць почесних поховань, вулиць, доріг, тротуарів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь