Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Які строки встановлені для подання приватними агентствами зайнятості звітності?

Дата: 06.04.2022 11:48
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

Які строки встановлені для подання приватними агентствами зайнятості звітності?

 

Відповідно до вимог Закону України “Про зайнятість населення”, суб’єкти господарювання, які  надають послуги з посередництва у працевлаштуванні (суб’єкти трьох видів діяльності – ліцензовані агентства, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном; приватні агентства зайнятості, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні; агентства трудового лізингу, які наймають працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців), зобов’язані подавати до центрів зайнятості відомості про чисельність працевлаштованих ними осіб.

Форма звітності № 1-ПА (квартальна) “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які  надають послуги з посередництва у працевлаштуванні” та порядок її подання затверджені наказом Міністерства соціальної політики України від 03.06.2019 № 851, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 02.07.2019 за № 717/33688 (з текстом наказу можливо ознайомитись на Інтернет-сторінці Державної служби зайнятості (адреса www.dcz.gov.ua) у розділі “Роботодавцям” – “Посередництво у працевлаштуванні” – “Нормативна база”).

Форма № 1-ПА є щоквартальною і має подаватись не пізніше 15 числа місяця після звітного періоду.

За звичних умов звіт за I квартал 2022 року мав би бути поданий не пізніше 15 квітня 2022 року. Враховуючи оголошення воєнного стану, норми Закону України “Про захист інтересів суб’єктів подання звітності та інших документів у період дії воєнного стану або стану війни”, приватні агентства зайнятості мають можливість подати звітність протягом 3-х місяців після припинення чи скасування воєнного стану за весь період неподання звітності.

Примітка. Звертаємо увагу, що наразі базові центри зайнятості та філії обласного центру зайнятості працюють у штатному режимі і мають можливість прийняти вказану форму звітності своєчасно.

Більш детально за посиланням: https://www.dcz.gov.ua/storinka/normatyvna-baza

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь