Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Ліквідовано стихійне сміттєзвалище

Дата: 05.04.2022 10:27
Кількість переглядів: 545

4 квітня  біля багатоквартирного будинку по вул І.Франка 7 в с. Торговиця було ліквідовано стихійне сміттєзвалище, яке існувало досить довгий час. Та впорядковано сміттєзвалище на території с. Торговиця.
Працівники Торговицького старостату на чолі з старостою Вільченком провели роботу з ліквідації цього сміттєзвалища. Масу пакетів із сміттям, пляшок, побутових відходів, які накопичувались роками було вивезено. Трактор для вивезення відходів був наданий старостою а паливномастильні матеріали селищною радою.
Незважаючи на усі попередження щодо небезпеки утворень стихійних сміттєзвалищ, вони продовжують з’являтися. Побутові відходи складуються на полях, біля пустуючих садиб, у природних рельєфних утвореннях — низинах та ярах. Це все призводить до забруднення населених пунктів та прилеглих територій, незадовільного естетичного вигляду сіл, становить екологічну небезпеку, оскільки стічні води, насичені забруднювальними речовинами, потрапляли у водні об’єкти. 
З метою недопущення повторного утворення сміттєзвалища адміністрацією КП «Новоархангельське ЖКГ» готується необхідна документація для заключення договорів з мешканцями будинку по вул І.Франка, 7 та гуртожитку на вивезення твердих побутових відходів та встановлення контейнерів.
Зазначимо те, що створюють такі сміттєзвалища, люди, які проживають поряд. Тому, для того, щоб зменшити кількість сміттєзвалищ, кожен громадянин повинен почати з себе та на благо свого міста, села чи селища просто не кидати сміття на вулицях, по збіччях, в лісі.  Заключати договори на вивезення сміття. Тільки тоді, коли самі ж жителі будуть дотримуватись правил благоустрою, наша громада буде безпечною та чистою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь