Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Ліквідовано стихійне сміттєзвалище

Дата: 05.04.2022 10:27
Кількість переглядів: 549

4 квітня  біля багатоквартирного будинку по вул І.Франка 7 в с. Торговиця було ліквідовано стихійне сміттєзвалище, яке існувало досить довгий час. Та впорядковано сміттєзвалище на території с. Торговиця.
Працівники Торговицького старостату на чолі з старостою Вільченком провели роботу з ліквідації цього сміттєзвалища. Масу пакетів із сміттям, пляшок, побутових відходів, які накопичувались роками було вивезено. Трактор для вивезення відходів був наданий старостою а паливномастильні матеріали селищною радою.
Незважаючи на усі попередження щодо небезпеки утворень стихійних сміттєзвалищ, вони продовжують з’являтися. Побутові відходи складуються на полях, біля пустуючих садиб, у природних рельєфних утвореннях — низинах та ярах. Це все призводить до забруднення населених пунктів та прилеглих територій, незадовільного естетичного вигляду сіл, становить екологічну небезпеку, оскільки стічні води, насичені забруднювальними речовинами, потрапляли у водні об’єкти. 
З метою недопущення повторного утворення сміттєзвалища адміністрацією КП «Новоархангельське ЖКГ» готується необхідна документація для заключення договорів з мешканцями будинку по вул І.Франка, 7 та гуртожитку на вивезення твердих побутових відходів та встановлення контейнерів.
Зазначимо те, що створюють такі сміттєзвалища, люди, які проживають поряд. Тому, для того, щоб зменшити кількість сміттєзвалищ, кожен громадянин повинен почати з себе та на благо свого міста, села чи селища просто не кидати сміття на вулицях, по збіччях, в лісі.  Заключати договори на вивезення сміття. Тільки тоді, коли самі ж жителі будуть дотримуватись правил благоустрою, наша громада буде безпечною та чистою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь