Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

«Безбар’єрна грамотність»

Дата: 07.02.2022 15:12
Кількість переглядів: 310

В українському суспільстві існує комплекс обмежень для різних груп у можливості безбар’єрного доступу до інфраструктури, транспорту, зайнятості, освіти, отримання публічної інформації, послуг з боку держави та бізнесу тощо. 
У межах реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 poкy, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року №366-p на виконання Указу Президента України від 3 грудня 2020 року № 533 «Про забезпечення створення безбар’єрного простору в Україні», 21 грудня 2021 року на порталі «Дія. Цифрова освіта» репрезентовано новий освітній курс «Безбар’єрна грамотність». Мета кypcy полягає в ознайомленні слухачів з основними принципами безбар’єрності на прикладі повсякденних життєвих ситуацій.

07 лютого 2022 року працівниками Новоархангельської селищної ради було пройдено освітній онлайн-курс «Безбар’єрна грамотність». 

Курс Міністерства цифрової трансформації України створено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської в партнерстві з радницею-уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності, ГО «Безбар’єрність», представниками громадянського суспільства та експертами за підтримки проєкту ПРООН «Права людини для України»

Освітній курс «Безбар’єрна грамотність» розміщено на сайті "Дія.Цифрова освіта" за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь