Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

«Безбар’єрна грамотність»

Дата: 07.02.2022 15:12
Кількість переглядів: 348

В українському суспільстві існує комплекс обмежень для різних груп у можливості безбар’єрного доступу до інфраструктури, транспорту, зайнятості, освіти, отримання публічної інформації, послуг з боку держави та бізнесу тощо. 
У межах реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 poкy, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 квітня 2021 року №366-p на виконання Указу Президента України від 3 грудня 2020 року № 533 «Про забезпечення створення безбар’єрного простору в Україні», 21 грудня 2021 року на порталі «Дія. Цифрова освіта» репрезентовано новий освітній курс «Безбар’єрна грамотність». Мета кypcy полягає в ознайомленні слухачів з основними принципами безбар’єрності на прикладі повсякденних життєвих ситуацій.

07 лютого 2022 року працівниками Новоархангельської селищної ради було пройдено освітній онлайн-курс «Безбар’єрна грамотність». 

Курс Міністерства цифрової трансформації України створено в межах ініціативи першої леді Олени Зеленської в партнерстві з радницею-уповноваженою Президента України з питань безбар’єрності, ГО «Безбар’єрність», представниками громадянського суспільства та експертами за підтримки проєкту ПРООН «Права людини для України»

Освітній курс «Безбар’єрна грамотність» розміщено на сайті "Дія.Цифрова освіта" за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/courses/barrier-free-literacy

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь