Новоархангельська громада
Новоархангельська громада

Щедрий вечір!

Дата: 13.01.2022 15:34
Кількість переглядів: 304


13 січня, на Маланки, напередодні Старого Нового року до працівників Новоархангельської селищної ради завітали щедрівники з відділу культури Новоархангельської селищної ради та відобразили традиційне народне дійство з обрядовими піснями, які прославляють релігійні свята.

   Як годиться, за традицією, щедрувальники спочатку привітали всіх присутніх та попросили дозволу пощедрувати. Голова селищної ради Юрій Павлович Шамановський радо зустрів дорогих гостей.

   Одягнені у казкові, колоритні національні костюми дівчата та хлопці співали обрядові пісні, щиро і сердечно вітаючи присутніх з новорічними святами та прославляючи Щедрий Вечір. Кожен щедрівник розповів веселу щедрівочку, бажаючи міцного здоров’я, добробуту і всього найкращого у Новому році.  Вітання, святкові щедрівки та співанки додавали особливої святковості і гарного настрою.  

«Візьміть у Новий рік мрію і успішно подорожуйте з нею щодня з гарним настроєм під мирним небом. Аби сіяло – родилося на добро нашому краю та всій Україні!» наголосив Юрій Павлович, відзначив артистизм та подякувавши гостям за чудові атмосферні привітання та збереження національного колориту,  як і годиться, за українськими традиціями, за свої щедрівки від селищного голови щедрівники отримали солодкі подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь